Het 50-jarig jubileum van Sprookjeswonderland Enkhuizen wordt gevierd met een nieuwe attractie

Enkhuizen, 14 maart 2023


Het 50-jarig jubileum van Sprookjeswonderland Enkhuizen wordt gevierd met een nieuwe attractie


Het sprookje van Jaap en de Bonenstaak komt dit jaar tot leven in Sprookjeswonderland Enkhuizen. Het vijftigjarig jubileum van de Noord-Hollandse schoolreisbestemming wordt gevierd met de komst van een nieuwe attractie.

Schoolreizigers kunnen vanaf medio juni een ritje maken in een carrousel dat als bonenstaak met daaromheen gondels in de vorm van peulen is vormgegeven. Halverwege de bonenstaak is Jaap te zien die onder zijn arm de kip met de gouden eieren mee draagt. Jaap en de Bonenstaak komt nog in geen enkel ander Nederlands pretpark voor.

Schoolreisjes naar Sprookjeswonderland Enkhuizen
Sprookjeswonderland is een populaire bestemming voor school- en verenigingsreizen. Bestaat jouw schoolgroep uit 20 personen of meer, dan komt jouw school in aanmerking voor speciale prijzen en arrangementen. Alle informatie voor een geslaagd schoolreisje lees je via www.schoolreis.nl/attractie/sprookjeswonderland-enkhuizen. Sprookjeswonderland Enkhuizen staat op pagina 110 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

 

Jubilea 2024

We mogen dit jaar heel wat schoolreisbestemmingen feliciteren met hun jubileum. Sprookjeswonderland Enkhuizen mag dus 50 kaarsjes uitblazen. Proficiat! Al 30 jaar biedt Het Berenbos van Ouwehands Dierenpark Rhenen een veilig thuis voor beren en wolven. De oudste broer Artis in Amsterdam bestaat maar liefst 185 jaar en is inmiddels één van de vijf oudste dierentuinen ter wereld. Andere jarigen zijn Attractiepark Slagharen 60 jaar, Koninklijke Burgers’ Zoo 110 jaar, Linnaeushof 60 jaar, AquaZoo 20 jaar, NEMO Science Museum en Familiepark Plaswijckpark allebei 100 jaar, Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar, Dierenpark Amersfoort viert haar 75-jarig bestaan, evenals het Zuiderzeemuseum en tot slot De Club van Elf -een branchevereniging met leden uit verschillende soorten dagrecreatie- 50 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!