Disclaimer


© Copyright

Delen van onze online publicaties op het web of in de social media? Graag! Neem dan wel de link op naar www.schoolreis.nl

Echter is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via schoolreis.nl -geheel of gedeeltelijk- over te nemen in eigen communicatiemiddelen (print of online) of op enigerlei wijze te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Publi House!

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld gesteld en gecontroleerd. Publi House is evenwel niet aansprakelijk voor onverhoopte onjuistheden en/of onvolledigheid en eventuele onvoorziene gevolgen. Publi House draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van advertenties, banners e.d.

Publi House is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit platform en/of de social media van schoolreis.nl plaatsen -bijvoorbeeld in een reactie en/of schoolreisbeoordeling- en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Publi House of haar partners.

© Copyright 1996-2024 Publi House, bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten
  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!