Een extra feestelijk schoolreisje bij Avonturenboerderij Molenwaard

Groot-Ammers, 29 augustus 2023


Een extra feestelijk schoolreisje bij Avonturenboerderij Molenwaard


Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar en daarom kan jij nu samen met alle leerlingen op een extra feestelijk schoolreisje rekenen. Op hun boerderij maken Fien en Teun er een echt feestje van. Zo kunnen de leerlingen aan de hand van een opdrachtenboekje van alles ontdekken over het leven op een boerderij, de natuur, tuin én dieren.

Met diverse attracties, activiteiten, shows en meer… biedt Avonturenboerderij Molenwaard een breed aanbod aan buitenactiviteiten dat de nieuwsgierigheid prikkelt van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Na de show is er een meet & greet met Fien & Teun. Natuurlijk kunnen de kinderen dan op een leuke groepsfoto met het populaire boertje en boerinnetje.

Meer informatie over een schoolreisje tijdens de verjaardag van Avonturenboerderij Molenwaard lees je via www.schoolreis.nl/speeltuin/avonturenboerderij-molenwaard. Avonturenboerderij Molenwaard staat op pagina 75 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 63 (najaar 2023).Jubilea 2024

We mogen dit jaar heel wat schoolreisbestemmingen feliciteren met hun jubileum. Avonturenboerderij Molenwaard mag dus 5 kaarsjes uitblazen. Proficiat! Al 30 jaar biedt Het Berenbos van Ouwehands Dierenpark Rhenen een veilig thuis voor beren en wolven. De oudste broer Artis in Amsterdam bestaat maar liefst 185 jaar en is inmiddels één van de vijf oudste dierentuinen ter wereld. Andere jarigen zijn Attractiepark Slagharen 60 jaar, Linnaeushof 60 jaar, AquaZoo 20 jaar, Sprookjeswonderland Enkhuizen 50 jaar, Koninklijke Burgers’ Zoo 110 jaar, NEMO Science Museum en Familiepark Plaswijckpark bestaan allebei 100 jaar, Dierenpark Amersfoort viert haar 75-jarig bestaan, evenals het Zuiderzeemuseum en tot slot De Club van Elf -een branchevereniging met leden uit verschillende soorten dagrecreatie- 50 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!