Sta je al op onze verzendlijst voor een gratis Nationaal Schoolreis Magazine?


Update: 30 maart 2021

Alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben in februari gratis een exemplaar van het Nationaal Schoolreis Magazine per post ontvangen, maar aangezien veel schoolreismeetings online plaatsvinden heeft niet iedereen een exemplaar bij de hand. Op verzoek hebben we de voorjaarseditie eenmalig online beschikbaar gesteld. We hebben hierin alle speciale online pagina’s van de organisaties geprogrammeerd. Wanneer je op een organisatie klikt ga je direct veilig naar de juiste website.

Klik hier voor de online versie van het Nationaal Schoolreis Magazine. Tip: klik je rechtermuisknop ‘openen in nieuw venster’ dan blijft deze PDF op de juiste pagina open staan waar je gebleven was.


Apeldoorn, 19 januari 2021

Ben je leerkracht, directielid, ouder, ICC'er of lid van een activiteitencommissie? En beslis jij binnen de school over de uitstap? Of ben je bij de organisatie hiervan betrokken via een oudervereniging, centrum voor buitenschoolse-opvang, internaat of scoutingvereniging en sta je nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie je bent en waar je zit. Vul hieronder het inschrijfformulier* in. Wij zorgen er dan voor dat de komende edities in de juiste handen komt. Het is gratis en verplicht je tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Verhuisd?
Klik hier voor het online mutatieformulier wanneer je adresgegevens niet (meer) juist zijn.

Privacy
*Uiteraard behandelen we jouw gegevens met de grootst mogelijke zorg. Check onze privacyverklaring via www.schoolreis.nl/privacy.

Deadline
Het eerstvolgende Nationaal Schoolreis Magazine wordt in week 36 (vanaf 7 september 2021) toegezonden, indien wij je inschrijving uiterlijk 12 augustus 2021 hebben ontvangen.

Te laat?
Net te laat om je gratis te abonneren? Voor organisatoren die nog geen voorjaarseditie 2021 (uiterlijk week 5) hebben is de meest recente editie altijd en overal via Magvilla te bestellen. Klik hier voor het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2021).


Jouw gegevens


Welke soort(en) onderwijs biedt jouw school?Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!