Nieuwe editie Nationaal Schoolreis Magazine

Apeldoorn, 9 januari 2024

Vakantie voorbij, scholen weer van start. Tijd dus voor een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine

2024 01 cover schoolreis gids magazine

De scholen zijn van start gegaan met het tweede gedeelte van schooljaar 2023/2024 en daarmee ook de voorbereidingen voor de schoolreis van dit seizoen. Tijd dus voor een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine.

Met veel plezier hebben we samen met talrijke panelleden en honderden schoolreisbestemmingen &-organisaties de afgelopen drie decennia gewerkt aan het Nationaal Schoolreis Magazine en nu ook weer aan de nieuwe voorjaarseditie (nr.64).

Ja, je leest het goed: het Nationaal Schoolreis Magazine (NSM) bestaat meer dan dertig jaar. En wat zo mooi is, we zijn nog altijd volop gemotiveerd en enthousiast! Vooral door alle reacties van jou en van je (tijdelijke) collega-schoolreisorganisatoren, die ons blijven inspireren om een steentje bij te dragen aan je verantwoorde schooluitstap.

Het organiseren van een geslaagde schoolreis, excursie of schoolkamp en de ‘ontspannen’ begeleiding daarvan is een flink onderschatte schoolactiviteit. Dat werd een aantal jaar geleden wederom bevestigd in het onderzoeksrapport ‘Het schoolreisje van de toekomst’, uitgevoerd door de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV) -sinds 2018 Breda University of Applied Sciences- in opdracht van het Nationaal Schoolreis Magazine. Van docenten en ouderraadleden wordt ineens verwacht dat ze een ware reisspecialist zijn.

Alles wat je zoekt, vind je in het Nationaal Schoolreis Magazine. Bestemmingen voor excursies, vermakende, educatieve en/of sportieve uitstappen, schoolkampen en vanzelfsprekend veel schoolreizen maar ook organisaties die op school een leuke en leerzame dag organiseren. Ook krijg je volledige informatie over alle zaken die met de organisatie van een uitstap te maken hebben, aangereikt voor en door je collega organisatoren.


Een inspirerende schoolreisgroet,
namens het compleet Schoolreis.nl team


Vanaf dinsdag 16 januari (week 3) zullen alle abonnees en scholen in het basisonderwijs, speciaal onderwijs, algemeen voortgezet onderwijs, ouderverenigingen, centra voor buitenschoolse opvang, internaten, scoutingverenigingen en touringcarondernemingen in Nederland gratis één exemplaar ontvangen. Wil je dit exemplaar nabestellen via de post? Voor meer informatie over het nabestellen van het Nationaal Schoolreis Magazine (klik hier). (© covercredit: Walibi Holland, Biddinghuizen)
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!