Schoolreis naar Avonturenboerderij Molenwaard

Groot-Ammers, Zuid-Holland Routebeschrijving


Avonturenboerderij Molenwaard- Slide 1
Avonturenboerderij Molenwaard- Slide 2
Avonturenboerderij Molenwaard- Slide 3
Avonturenboerderij Molenwaard- Slide 4

Avonturenboerderij Molenwaard, waar spelen ontdekken is

 

Ga samen met je leerlingen op schoolreis in de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Waar spelen ontdekken is
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en de oude molen bezoeken. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De verhaaltjes van Fien en Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen de Avonturenboerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun langs voor een leuke groepsfoto én een vrolijke minishow. Ongetwijfeld een unieke beleving voor uw leerlingen.

Gezellige Beestenboel
Aaien, knuffelen of voeren, bewonder de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Spetterende ontdekking
Ook maken de leerlingen kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Bij de speelplek met waterwerken ervaren ze op een actieve wijze de werking van water. Lukt het ze om Holland droog te houden?

Mike & Molly Land
Speciaal voor de allerkleinsten is er het nieuwe themagebied: Mike & Molly Land. De schaapjes Mike en Molly zijn de nieuwste dierenvriendjes van Fien en Teun op de Avonturenboerderij. Mike & Molly Land is een buitenspeelparadijs met o.a. loopfietsjes, schaapjes knuffelen en interactieve speel- en leeractiviteiten.

Standaard zit bij elk schoolreisje inbegrepen:
Toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard, begeleider gratis (bij 1 op 5 kinderen), Fien & Teun Minishow, boerderijdiploma, digitaal lespakket, terugkomkaartje voor alle leerlingen.

maak daarnaast een keuze uit drie arrangementen:
-
Educatief uitje
- Regulier schoolreisje, inclusief lunch met frietjes, drankje en ijsje
- Gezond schoolreisje, inclusief lunch met boerenboterham met kaas (of ham), vruchtensap en appel

Leuk om te weten: Avonturenboerderij Molenwaard is door ANWB verkozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Zuid-Holland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)184 41 70 66

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!