Schoolreis Kinderboerderij Dondertman

Holten, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Kinderboerderij Dondertman
Slide 2 - Kinderboerderij Dondertman
Slide 3 - Kinderboerderij Dondertman
Slide 4- Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman, dagrecreatie voor jong en oud!


Kinderboerderij Dondertman ligt vlak bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en biedt dagrecreatie en educatie voor jong en oud. De geur van het platteland, de dieren, het vermaak voor de kinderen en het fraaie natuurschoon maken van uw dag een onmiskenbaar succes!

Kinderboerderij Dondertman is een uitgelezen plek voor een  ontspannend bezoek, kinderverjaardag, schoolreisje of educatief bezoek met leerlingen, workshop, vergadering/werkoverleg of gewoon een kop koffie drinken op het ruime en gezellige terras. Het terras is tevens toegankelijk voor fietsers of wandelaars die de kinderboerderij niet bezoeken. In het Boshuus is van alles verkrijgbaar: van warme of koude snacks en dranken tot ijs en geschenken.

Kinderboerderij Dondertman beschikt over een ruime  speelweide met uiteenlopende elementen voor diverse leeftijden.  Ook zijn er speelelementen die gebruikt kunnen worden door mindervalide kinderen. Voor de kleintjes is er ook een grote zandbult. Zeer populair zijn de vrij beschikbare skelterbaan en speelkelder. En natuurlijk zijn er heel veel dieren: van kippen, varkens en pony’s tot schapen en geiten. Grote attractie is het Knuffelhuis, waar kinderen onder toezicht jonge konijnen en cavia’s op schoot mogen nemen om te knuffelen. Afhankelijk van het seizoen worden huifkar- of ponyritten verzorgd. Ook worden geregeld ritjes met de Dondertman Express (kindertrein) uitgevoerd.

Voor groepen met kleine kinderen is Kinderboerderij Dondertman een ideale locatie om een bezoek te combineren met een leuke activiteit (bijv. klootschieten) of passende maaltijd (lunch, buffet of barbecue) met een verblijf tot uiterlijk 20:00 uur. Voor deze gezelschappen is er ook een apart terras met overdekte zaalruimte (de Hooiberg) aan de voorzijde van het Boshuus. Barbecue is daardoor het hele jaar mogelijk. Kortom: een ruime keus aan mogelijkheden om uw dag aantrekkelijk in te vullen!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Meester Bosweg 5
7451 KC Holten
Overijssel, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)548 36 11 69

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!