Schoolreis WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen, Drenthe Routebeschrijving


Slider 1 - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Slider 2 - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Slider 3 - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Slider 4 - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Wildlands achtbaan v2
Wildlands Ijsbeer v2
Wildlands expeditie
Wildlands meiden

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een wereldreis in één dag


In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Jungola, Nortica en Serenga. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Maak een wereldreis in één dag v.a. € 11,50 per leerling!

Schoolreis tussen de dieren
Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en maak een duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

Extra activiteiten
Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de nieuwe educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd. Nieuw is de interactieve biologies Arctic Science en de escape village Rhino Rescue. Kijk voor meer informatie op wildlands.nl/scholen.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Drenthe, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)591 85 08 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!