Schoolreis naar GaiaZOO Kerkrade

Kerkrade, Limburg Routebeschrijving


GaiaZOO Kerkrade- Spelende kids
GaiaZOO Kerkrade- Kijkende kinderen
GaiaZOO Kerkrade- Voorlichting
GaiaZOO Kerkrade- Leeuwinnen

Beleef het leukste schoolreisje in GaiaZOO!


Ben je op zoek naar een onvergetelijk en tegelijkertijd educatief schoolreisje met je klas? Kies dan voor een dag vol plezier en ga op avontuur door GaiaZOO! Ontdek de 4 unieke gebieden in dierentuin. Ga op expeditie naar de pluizige rode panda’s en sierlijke giraffen, maak kennis met de indrukwekkende leeuwen en sta oog in oog met wolven. In het Rainforest gebied wacht een bijzondere ervaring, de doodshoofd- en brulapen klimmen daar boven je hoofd door de takken!

GaiaZOO biedt een waar speelparadijs voor alle leerlingen. Zo heb je de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino Speelpark. De JungleTour waar de kids klauteren over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht. Sinds kort is er nu ook een nieuw speelplein in Savanna die zorgt voor nog meer speelplezier!

Een schoolreis in GaiaZOO is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Ga op onderzoek uit met leuke speurtochten die op klassenniveau zijn afgestemd.

Er valt dus van alles te beleven voor zowel groot en klein. Bovendien is GaiaZOO diverse keren verkozen tot Leukste uitje van Nederland door de ANWB-leden!

Komen jullie ons bezoeken?
Boek je schoolreis bij GaiaZOO vanaf slechts €8,50 p.p. Tip: Maak je schoolreis compleet en wordt vanaf september met je klas opgepikt door de GaiaBus! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden, vraag dan gratis een informatiepakket aan!

Voor alle informatie kun je kijken op onze website of neem contact met ons op via onderstaande mailbutton.

Ga mee op avontuur in GaiaZOO!
- Geschikt voor alle leeftijden
- Indoor speelmogelijkheden
- Boek gratis leuke en leerzame speurtochten
- Veilige en overzichtelijke omgevingen
- Mogelijkheden voor een geheel verzorgd bezoek
- Gratis parkeren voor scholen (Parkeertickets zijn af te halen bij de kassa en uitsluitend geldig op de dag van het bezoek, niet meer dan het aantal begeleiders.)

Zien we jullie binnenkort in GaiaZOO?

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Limburg, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)45 567 60 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!