Schoolreis naar SEA LIFE Scheveningen

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - SEA LIFE Scheveningen
Slide 2 - SEA LIFE Scheveningen
Slide 3 - SEA LIFE Scheveningen
SEA LIFE Lion Fish
Sea Life Roggen
SEA LIFE Pinguins

SEA LIFE Scheveningen, een droge duik voor de hele klas!


Een uitstapje naar SEA LIFE Scheveningen geeft een kijkje in de keuken van de onderwaterwereld. Je komt oog in oog te staan met allerlei zeedieren, van haaien, roggen, kleurige tropische vissen en een zeeschildpad. Ontmoet ook onze otters Max en Maya. SEA LIFE heeft meer dan 45 aquaria met vissen uit de Noordzee maar ook uit het Amazonegebied. In dit tropisch oerwoud zwemmen gevaarlijke piranha’s en zie je een kaaiman. Als je door de onderwatertunnel loopt, krijg je een prachtig beeld van hoe het moet zijn om op de bodem van een tropische oceaan te wandelen.

Les bij SEA LIFE
Leerlingen van alle leeftijden kunnen meer te weten komen tijdens een les over de leefomgeving van de onderwater dieren. Leer meer over waarom de dieren leven zoals ze leven en waarom het zo belangrijk is dat wij ze beschermen. Voor de allerjongste hebben wij de Vis Fantastie. Waar we een zo kleurrijk mogelijk aquarium gaan proberen te maken met vissen die wij inkleuren. Omdat de kleuren dan zo mooi zijn is het ook heel belangrijk dat we die vissen beschermen en onze afval opruimen.

De leerlingen kunnen tijdens de schoolreis hun eigen lunch meenemen. Een schooluitje naar SEA LIFE Scheveningen is geschikt voor alle leeftijden. Het kaartje blijft de hele dag geldig. SEA LIFE is  (voor basisscholen) ook goed te combineren met een bezoek aan het naastgelegen LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Met een school-combiticket boek je beide attracties voor maar €10,50 per leerling.

Kijk voor actuele prijzen en openingstijden op de website. (Klik onderstaande of bovenstaande websitebutton).

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)70 354 21 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!