Schoolreis naar SEA LIFE Scheveningen

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - SEA LIFE Scheveningen
Slide 2 - SEA LIFE Scheveningen
Slide 3 - SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen, een droge duik voor de hele klas!


Een uitstapje naar SEA LIFE Scheveningen geeft een kijkje in de onderwaterwereld. Je komt oog in oog te staan met allerlei zeedieren, van haaien tot roggen, kleurige tropische vissen en een zeeschildpad. Ontmoet ook onze otters Max en Skittle. SEA LIFE heeft meer dan 45 aquaria met vissen uit de Noordzee maar ook uit het Amazonegebied. In dit tropisch oerwoud zwemmen gevaarlijke piranha’s en zie je een kaaiman. Als je door de onderwatertunnel loopt, krijg je een prachtig beeld van hoe het moet zijn om op de bodem van een tropische oceaan te wandelen.

Vis Fantasie:
Kinderen kunnen hun eigen vis kleuren en tot leven brengen in het nieuwe virtuele aquarium: Vis Fantasie! Voor de leerlingen is er tijdens het bezoek een speurtocht, deze is gericht op onze campagne ‘Kweken, redden en beschermen’. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen ontdekken de leerlingen hoe bijzonder de onderwaterwereld is.

Nieuw: Virtual Reality:
Vanaf augustus kun je bij Sea Life zelf ook een duik nemen. Zet je duikhelm op en ga naar de bodem van de zee. Er is een kinderversie en een volwassenversie en de duik duurt 3 minuten. Het duikstation vind je aan het einde van de route.

Gratis les:
Bij elke schoolboeking wordt er een gratis haaien- of zeepaardles gegevens door een van onze medewerkers, aangepast aan de leeftijd van de groep. De leerlingen kunnen tijdens de schoolreis hun lunch meenemen of combineren met het restaurant naast Sea Life met frietjes en ranja – vraag bij boeking naar de mogelijkheden.
Een schoolreis naar SEA LIFE Scheveningen is geschikt voor alle leeftijden. Het kaartje blijft de hele dag geldig.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)70 354 21 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!