Schoolreis naar Vogelpark Avifauna

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Vogelpark Avifauna
Slide 2 - Vogelpark Avifauna
Slide 3 - Vogelpark Avifauna
Slide 4 - Vogelpark Avifauna
Avifauna vlot varen
Avifauna Parkieten
Avifauna Flamingo
Avifauna Vicunas

Vogelpark Avifauna, laat je verwonderen door dieren van over de hele wereld


Voor een leuke én leerzame dag ga je naar Vogelpark Avifauna. Hier reis je met de klas de wereld door en zie je de meest bijzondere dieren! De wereld staat op zijn kop in de Australische lori landing, ontdek de kleurrijkste vogels in de Tropenhal en dans je een weg door het Cubaanse brakwatermoeras. In Avifauna leer je met de hele klas de leukste weetjes!

Laat je verrassen
In Avifauna zie je de mooiste en meest bijzondere vogels. Maar… er is nog veel meer te beleven! Zo loop je vlak langs de ringstaartmaki’s in het Madagaskargebied, zie je dwergapen op het eiland Nuboso en zie je de vicuna’s en reuzenmiereneters van dichtbij op de Argentijnse Cerrado!
Een dagje Avifauna is natuurlijk niet compleet zonder een spectaculaire vogeldemonstratie. Hier kijk je je ogen uit terwijl de vogels vliegen en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Tegelijkertijd vertelt de verzorger de meest interessante en leuke feitjes over de vogels.

XXL-speeltuin
Wanneer iedereen uitgevogeld is kun je je urenlang vermaken in onze XXL-speeltuin. Elk schoolreisje is namelijk inclusief onbeperkt gebruik van alle (elektrische) attracties, hoe leuk is dat! Klim en klauter door het woestijngebied, roetsj van de glijbaan en bekijk het hele park vanaf de vogeltoren. Geen kind zal zich vervelen!

Voor meer info ga naar onze website: (klik boven- of onderstaande button)

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)172 25 62 56

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!