Schoolreis DierenPark Amersfoort

Amersfoort, Utrecht Routebeschrijving


Slide 1 - DierenPark Amersfoort
Slide 2 - DierenPark Amersfoort
Slide 3 - DierenPark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort Touwbrug
Dierenpark Amersfoort Olifanten
Dierenpark Amersfoort Dinopark

Ontdek DierenPark Amersfoort, dé dierentuin voor kinderen!


Klauter tussen de dieren
Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

Op avontuur in het bos
Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Ontdek met je klas vol avonturiers hoe leuk én interessant de dierenwereld is, terwijl je lekker aan het spelen bent. Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, ontdek je de dieren in de donkere jungle De Nacht, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Extra’s voor jouw schoolreisje
Wil je het schoolreisje extra speciaal maken? Kies dan voor een speurtocht, een ritje in de Berenboemel, een smulpakket of nog meer leuke extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten in DierenPark Amersfoort.

Let op: DierenPark Amersfoort gaat voor een leuk én veilig dagje uit, volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Jonge bezoekers tot en met 12 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Utrecht, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)33 422 7100

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!