Schoolreis naar Familiepark Plaswijckpark

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 2 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 3 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 4 - Familiepark Plaswijckpark

Familiepark Plaswijckpark, een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!


Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld!

Speelwijck
In onze speeltuin ga je van de supersnelle Kangaroetsjjj, in onze ouderwetse carrousel en vlieg je over het water in de kabelbaan. Overzichtelijk en veilig, want vanaf het centraal gelegen terras kunnen je ouders makkelijk een oogje in het zeil houden. In de grote verkeerstuin leef jij je uit op onze skelters. Oververhit geraakt van het skelteren? Kom lekker spetteren in de havenspeeltuin. Of doe net als de vari’s op het apeneiland en kom spelen in de uitdagende apenspeeltuin.

Het Huis in de Heuvel, het grootste speelhuis van Nederland!
Nooit meer bedenken dat je alleen met mooi weer in Plaswijckpark terecht kan! Sinds 2013 kun je ook urenlang binnenspelen in het huis van Opa en Oma van der Plas! In het Huis in de Heuvel kun je springen op de bedden, klimmen en klauteren door geheime kasten en klokken, met badschuim schieten in de badkamer en nog veel meer!

Dierenwijck
In de dierentuin van Plaswijckpark vind je vele diersoorten zoals apen en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is?

Wandelwijck
Zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten? Dan moet je in Wandelwijck zijn!

Gratis terugkomkaartje!
Ben je op schoolreis geweest? Dan krijgen de leerlingen ook nog eens een terugkomkaartje mee, zodat ze het bezoek nog een keer dunnetjes over kunnen doen.

Contactgegevens
Adres
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)10 418 18 36

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!