Schoolreis naar ZooParc Overloon

www.zooparcoverloon.nl

Overloon, Noord-Brabant Routebeschrijving


ZooParc Overloon - vlot brug
ZooParc Overloon - leeuwen
ZooParc Overloon - luipaard
 ZooParc Overloon - op safari bij leeuwen
ZooParc Overloon - vlot brug
ZooParc Overloon - leeuwen
ZooParc Overloon - luipaard
 ZooParc Overloon - op safari bij leeuwen

ZooParc Overloon
Schoolreisjes, voor elke leeftijd een schoolreis op maat!


Gaan jullie mee op Expeditie?
Alle klasgenoten, of beter gezegd Expeditiegenoten, verzamelen! Als echte ontdekkingsreizigers verkennen jullie in ZooParc verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voeren jullie opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Headquarter
Tussen het bamboe verscholen vind je het Headquarter: het hoofdkwartier van Expeditie ZooParc. Hier ontmoet je rode panda’s, vind je alle informatie voor je Expeditie en kun je proviand of souvenirs vinden. Headquarter is ook een handige plek om te verzamelen of elkaar weer te vinden wanneer een Expeditielid de groep uit het oog verloren heeft. Ontdek alle expeditiegebieden!

Vervolgens loop je over  Boulders Beach tussen zwartvoetpinguïns, spring je samen met kangoeroes op de Outback, trotseer je bruggen dwars door Amazon , besluip je tijgers in Jangalee, spot je leeuwen, cheetahs en wilde honden in Ngorongoro, word je omringd door ringstaartmaki’s in Boabab en sta je samen met stokstaartjes op de uitkijk in Forest.

Expeditiemap
In elk Expeditiegebied kom je een opdracht tegen om een verborgen woord te vinden. Al deze 9 vondsten samen vormen uiteindelijk de uitkomst om je Expeditie te voltooien.

De Expeditiemap is bij de entree te verkrijgen voor € 2,00 per stuk. De opdrachten hebben verschillende gradaties in moeilijkheid, zodoende is het voor merendeel van de leeftijden mogelijk om actief deel te nemen aan de opdrachten: letters of voorwerpen zoeken, letters combineren,  schrijven, ontcijferen, speuren, tellen, en nog veel meer.

De Expeditiemap kan alleen gespeeld worden, maar ook met meerdere kinderen (en volwassenen). Voor hele jonge kinderen is het raadzaam om te helpen. Denk je het verborgen woord te weten? Laat dit dan aan een Expeditielid in Headquarter weten, want dan ontvang je een toffe souvenir.

Adventure Trail
Na afloop van de Expeditie is het belangrijk om je energie te peilen. Wie energie over heeft, kan zich nog flink uitleven in de speeltuin, plaatsnemen bij het theater of geitjes aaien op de Kinderboerderij. Degenen die lekker willen uitrusten, bijvoorbeeld de juffen en meesters, kunnen terecht op het terras naast het Headquarter!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0478) 64 00 46

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!