Schoolreis naar Burgers' Zoo

www.burgerzsoo.nl

Arnhem, Gelderland Routebeschrijving


www.burgerzsoo.nl
Slide 1 - Burgers' Zoo
Slide 2 - Burgers' Zoo
Slide 3 - Burgers' Zoo
Slide 4 - Burgers' Zoo
Slide 1 - Burgers' Zoo
Slide 2 - Burgers' Zoo
Slide 3 - Burgers' Zoo
Slide 4 - Burgers' Zoo

Burgers' Zoo, Natuurlijk in Arnhem


Waan je in het dierenrijk van Burgers’ Zoo!
De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de Desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Of wat dacht u van het halen van een fictief duikbrevet in de Ocean? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk weer type en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Een schoolreis met een educatief karakter
Misschien heeft u zelf wel een educatief programma bedacht voor uw schoolreisje? U kunt ook gebruik maken van onze speurtochten die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Tevens biedt Burgers’ Zoo enkele rondleidingen. We hebben een speciaal Ocean doe-boekje gemaakt met allerlei kennisopdrachten om  leerlingen een eigen brevet te laten halen!

Het enige schoolreisje met duikbrevet!
Kom met de hele klas naar Arnhem en haal een duikbrevet voor Burgers’ Ocean. Alle leerlingen krijgen namelijk een persoonlijk duikbrevet met opdrachten, weetjes en koppelingen naar het gratis lespakket. Bovendien kunt u met z’n allen genieten van het hele dierenpark met de Bush, Desert, Safari en Rimba.

Wilt u uw leerlingen alles leren over de aerodynamische ‘schuurpapierhuid’ van haaien en andere geheimen van de zee? Download dan voordat jullie samen gaan duiken het gratis lespakket over Burgers’ Ocean op de website van Burgers’ Zoo.

Voorbereiding voor uw schoolreis
Gaat uw klas binnenkort op schoolreisje naar Burgers’ Zoo? Of staan dieren en de dierentuin in de kijker tijdens een themaweek? Burgers’ Zoo heeft nieuwe, interactieve lesmaterialen ontworpen om op school te gebruiken. De leerlingen werken daarbij in teams aan een aantal opdrachten die gaan over dieren en natuur. Van groep 1 tot en met groep 8 zijn er diverse opdrachten die voor interactie zullen zorgen. De opdrachten zijn gratis te downloaden via www.burgerszoo.nl/scholen/basisscholen!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Gelderland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)26 353 72 01

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!