Schoolreis naar Burgers' Zoo

Arnhem, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Burgers' Zoo
Slide 2 - Burgers' Zoo
Slide 3 - Burgers' Zoo
Slide 4 - Burgers' Zoo
Burgers Zoo Neushoornvogel
Burgers Zoo Mangroven
Burgers Zoo zeekoe v2
Burgers Zoo Oceaan

Op je schoolreis de wereld rond in Burgers’ Zoo!


Hoe maak je van een leerzame schoolreis meteen ook een avontuurlijke belevenis? Ga met de leerlingen op wereldreis in Burgers’ Zoo! En gebruik al je zintuigen om de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Amerika of het tropisch koraalrif op indrukwekkende wijze te ontdekken.

Wil je zelf in groepjes door het dierenpark trekken en ervaren welke dieren er leven in de verschillende ecodisplays? Of kies je voor een door Burgers’ Zoo opgeleide dierentuingids die van alles vertelt over dieren en planten? En het is zelfs mogelijk om voorafgaand aan de schoolreis een expert in de klas te boeken! De Bush, Desert, Ocean en Mangrove zijn volledig overdekt en dus weersonafhankelijk te bezoeken, net als de overdekte speeltuin Kids Jungle.

In Burgers’ Zoo ga je op avontuur door natuurgebieden die zo natuurlijk en nauwkeurig mogelijk zijn nagebootst, waarbij dieren in grote vrijheid leven te midden van honderden plantensoorten. Duik in de tropische koraalzee van acht miljoen liter water, trek door het tropisch regenwoud en laat je verrassen door al het leven in de Amerikaanse rotswoestijn, op de Oost-Afrikaanse savanne of in de mangrove van Belize! Begin de voorpret alvast met prachtige video’s op ons YouTube-kanaal.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Gelderland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)26 353 72 01

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!