Schoolreis naar Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder, Zeeland Routebeschrijving


Slide 1 - Deltapark Neeltje Jans
Slide 2 - Deltapark Neeltje Jans
Slide 3 - Deltapark Neeltje Jans
Slide 4 - Deltapark Neeltje Jans
Neeltje Jans Rondleiding deltawerken
Neeltje Jans Haai en Clownvissen
Neeltje Jans Zeehonden
Neeltje Jans Deltawerken

Deltapark Neeltje Jans, het leukste educatieve (water) park van Nederland!


Daar steekt de klas wat van op!

Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van het Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee.

De Deltawerken zijn wereldberoemd!
Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans leer je de geschiedenis vanaf de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken.

(Natuur-)Exposities, films en een bezichtiging met gids door de expo en naar de stormvloedkering geven een indruk van de enorme kracht van het water. In de 4D animatie Delta Experience, beleeft de klas de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen de allesverwoestende kracht van het water op een innovatieve, toegankelijke manier. De educatieve voorstelling waarschuwt voor de dreiging van het water: zullen de Deltawerken ons in de toekomst ook nog kunnen beschermen?

En er is nog veel meer te doen!
Met het parktreintje kun je het park verkennen; de attracties staan klaar om ontdekt te worden. Bezoek het grootste aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het Bluereef Aquarium Zeeland en bewonder het onderwaterleven van de Oosterschelde. Verkoeling vind je in het waterpark met de attracties Aquasplash, de waterspeelplaats en de spectaculaire waterglijbaan. Leer meer over de reuzen van de zee in de walvisexpositie World of Whales. Tijdens de boottocht door Nationaal Park de Oosterschelde spot je misschien wel zeehonden of bruinvissen. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwen voorstelling hebt gezien en een heuse storm hebt ervaren in de orkaanmachine. Kortom een leuk uitje bij alle weersomstandigheden.

Van een dag spelen & leren krijg je trek! Kom bij ons eten; een knapperig frietje met een lekkere snack met een verkoelend drankje tijdens de lunch of ter afsluiting van het bezoek. Een lekker ijsje gedurende de dag of een gezond alternatief, ook dat kan. Informeer naar de speciale aanbiedingen voor schoolgroepen.

Contactgegevens
Adres
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Zeeland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)111 65 56 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!