Schoolreis naar AquaZoo Leeuwarden

Leeuwarden, Friesland Routebeschrijving


Slide 2 - AquaZoo Leeuwarden
Slide 1 - AquaZoo Leeuwarden
Slide 4 - AquaZoo Leeuwarden
Slide 3 - AquaZoo Leeuwarden
Aquazoo Leeuwarden Springkussen v2
Aquazoo Ijsbeer v2
Aquazoo twee tijgers
Aquazoo Leeuwarden Touwpad

Kom met je klas naar AquaZoo Leeuwarden, dé dierentuin van het Noorden!


Laat leerlingen een onvergetelijke dag beleven in AquaZoo Leeuwarden. Hier ontdek je de meest bijzondere dieren. Sta oog in oog met de Amoertijgers en hun welpjes of loop samen met de pinguïns over het strand. Klim en klauter via avonturenpaadjes door het dierenpark en leef je uit in de speeltuinen en op de gigantische air trampoline. Ga met je klas op ontdekkingstocht en leer van alles over de dieren, bijvoorbeeld met een AquaZoo Paspoort met leuke opdrachten. Rondleidingen met een gids zijn ook mogelijk.

IJsbereninspectie
Uniek in Nederland! Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen uitvoeren van heel dichtbij mee. En er zijn meer leerzame presentaties, bijvoorbeeld bij de rode panda’s, de pinguïns en de Amoertijgers. Iedere dag valt er iets nieuws te ontdekken!

Grootste air trampoline van Friesland
Naast het spotten van dieren, kun je in AquaZoo ook heerlijk klimmen en klauteren in de speeltuinen. Er staat zelfs een gigantische air trampoline met een diameter van wel 20 meter, de allergrootste van Friesland. Zo spring je makkelijk hoger dan de kangoeroes.

Reserveer vóór 1 april op onze website (klik onderstaande website button) voor een bezoek na 1 april en profiteer van de vroegboekkorting!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Friesland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)88 - 900 03 60

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!