Schoolreis naar Aquafin

Aartselaar, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 4 - Aquafin
Slide 1- Aquafin
Slide 2- Aquafin
Slide 3 - Aquafin
Aquafin Omhoog kijkend
Aquafin Waterleiding werk
Aquafin Machines
Aquafin Zonnepanelen

Aquafin, rondleidingen op maat! Gratis leerpakket en strip voor alle leerlingen


Ben jij ook benieuwd welke weg jouw afvalwater aflegt voor het gezuiverd in de beken en rivieren terechtkomt? Kom dan eens op bezoek op rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aquafin! Voor de 2 hoogste graden van het secundair onderwijs kan je terecht op één van onze waterzuiveringsinstallaties voor een boeiende rondleiding. Eén van onze enthousiaste gidsen leid je rond en vertelt honderduit over hoe afvalwater weer zuiver de natuur instroomt.

Ben je een leerling van het lager onderwijs of de eerste graad secundair onderwijs? Dan kunnen we je omwille van veiligheidsredenen helaas niet op onze installaties ontvangen. Maar geen nood! Ook voor jou hebben we het nodige educatieve materiaal. Wat denk je bijvoorbeeld van een gratis lespakket per graad? Of ga samen met waterwetenschapster Marjolein Vanoppen virtueel op bezoek op één van onze installaties. En wat dacht je van een coole podcast van Wetenschapje over waterzuivering, inclusief toastjes diarree?

Wil je meer weten over onze bezoeklocaties en alle praktische info voor de rondleidingen? Of wil je ons hele aanbod educatief materiaal ontdekken? Je vindt het allemaal op onze website!

Contactgegevens
Adres
Dijkstraat 8
B-2630 Aartselaar
Antwerpen, België Educatie
Telefoonnummer

+32 (0)3 450 45 11

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!