Schoolreis naar THIS IS HOLLAND

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - This is Holland
Slide 2 - This is Holland
Slide 3 - This is Holland
Slide 4 - This is Holland
This is Holland kinderen
This is Holland nederland
This is Holland uitleg
This is Holland fly

THIS IS HOLLAND – Unieke 5D Flight Experience


Het schoolreisje dat je móet beleven!  

THIS IS HOLLAND  
Geniet met de hele klas van een onvergetelijke 5D vliegreis over vele bijzondere plekken van Nederland en maak kennis met de rijke water – en ontstaansgeschiedenis van ons kleine kikkerlandje. Een leerzaam, spectaculair en adembenemend schoolreisje! 

Vlieg als een vogel 
In de 5D Flight Experience vlieg je gezamenlijk over de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Zaanse Schans, Schiphol en meer. Waanzinnige special effects - zoals wind, nevel en geur - prikkelen alle zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert!

Leer, ontdek en beleef 
Het programma bestaat uit vier onderdelen en duurt ongeveer 1 uur. In twee educatieve shows leren de leerlingen over o.a. de bijzondere Nederlandse Waterlinies en de ingenieuze Deltawerken die de Nederlanders beschermen tegen het water. Na de Flight Experience kunnen de leerlingen extra informatie krijgen over de 22 unieke locaties uit de vlucht en over de werking van de Oosterscheldekering en het Woudagemaal. Ze maken kennis met de 10 UNESCO Werelderfgoederen en vergroten hun kennis over Nederland op een speelse en unieke manier. 

Na afloop hebben de leerlingen iets beleefd wat ze nooit meer zullen vergeten én zullen ze vol verwondering naar Nederland kijken.  

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)20 215 30 08

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!