Schoolreis naar het Rijksmuseum

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Rijksmuseum
Slide 2 - Rijksmuseum
Slide 3 - Rijksmuseum
Slide 4 - Rijksmuseum
Rijksmuseum ruiken
Rijksmuseum uitleg
Rijksmuseum schoolklas
Rijksmuseum werken

Lessen komen tot leven in het Rijksmuseum


Kom voor het leukste onderwijsaanbod sinds de middeleeuwen naar het Rijksmuseum! Er zijn verschillende schoolprogramma’s te boeken en bij elk programma is er lesmateriaal voor in de klas. Kijk voor meer informatie op rijksmuseum.nl/po

Onderwijsactiviteiten
Laat personages uit de 17de Eeuw tot leven komen in het theatrale programma ‘Expeditie Rijksmuseum’. Ga als tekenaar mee op expeditie tijdens de beeldende workshop ‘Ontdekkers en Reizigers’ of volg een workshop ‘Sporenonderzoek’ en wordt een échte Rembrandt-expert. Alle programma’s sluiten aan op het curriculum én bij de belevingswereld van de leerlingen, van kleuterklas tot en met achtste-groepers.  

Wij verwelkomen jullie graag in het museum. Een team van enthousiaste rondleiders, workshopdocenten en acteurs staat klaar om de klas(sen) te ontvangen. In het museum staan de leerlingen oog in oog met de Nachtwacht, scheepsmodellen, stillevens en andere werken.

Gratis busvervoer
In combinatie met verschillende programma's is er gratis busvervoer naar het Rijksmuseum voor de groepen 4-8. Op rijksmuseum.nl/busvervoer lees je meer over de voorwaarden.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)20 674 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!