Schoolreis naar de Natuurschool

Lauwersoog, Groningen Routebeschrijving

Noordwijk, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Natuurschool
Slide 2 - Natuurschool
Slide 3 - Natuurschool
Slide 4 - Natuurschool
Natuurschool informatietour zee
Natuurschool bak
Natuurschool educatie bos
Natuurschool floor

Natuurschool: schoolreisjes en excursies in de natuur!


Ga mee met een excursie of schoolreisje van de Natuurschool! Een actieve dag in de buitenlucht, plezier beleven met je klas, uitwaaien en ook nog wat opsteken over de natuur. Natuurschoolgidsen staan voor de leerlingen klaar om ze een onvergetelijke ervaring te bieden. Tijdens het 5 uur durende programma leer je op een avontuurlijke manier over de zee, het wad en de dieren die er leven. Eropuit met de Natuurschool kan op twee locaties: aan het wad bij Lauwersoog of langs de Noordzee in Noordwijk.

Natuurschool locatie Noordwijk
De duinen en het strand van Noordwijk bieden je ruimte, frisse zeelucht en weidse uitzichten. Je maakt kennis met het grootste natuurgebied van Nederland - de Noordzee - in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kruip tijdens spannende activiteiten in de huid van een eekhoorn, vos, mier of wolf, ga sleepnetvissen op het strand. Wij zijn open voor groep 1  t/m 8 en klas 1 t/m 3, van april t/m oktober.

Natuurschool locatie Lauwersoog
Beleef een actieve dag langs het wad, in de vissershaven van Lauwersoog en in Nationaal Park Lauwersmeer. Bij laag water lopen op de bodem van werelderfgoed Waddenzee en met je voeten in het brakke water op zoek naar waterdieren, terwijl er een zeearend overvliegt. Beleef een topervaring in bij de Waddenzee en in Nationaal Park Lauwersmeer. Wij zijn open voor groep 3  t/m 8 en klas 1 t/m 3, van mei t/m september.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, tarieven, openingstijden en boeken ga naar onze website (klik boven- of onderstaande button)

Contactgegevens
Adres
Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog
Groningen, Nederland Educatie
Randweg 2
2204 AM Noordwijk
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)88 500 31 80

+31 (0)88 500 31 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!