Schoolreis naar Ripley's Believe It or Not!

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Ripley's Believe It or Not!
Slide 2 - Ripley's Believe It or Not!
Slide 3 - Ripley's Believe It or Not!
Slide 4 - Ripley's Believe It or Not!
Ripleys dikke man
Ripleys Freak
Ripleys canibaal
Ripleys lichttunnel

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam


Betreed de wereld van het Ongelooflijke en het Bizarre bij Ripley's Believe it or Not Amsterdam. Dit Amsterdamse museum, dat tegelijkertijd eigenlijk ook een attractie is, toont 's werelds meest opmerkelijke verzameling van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden. Net als een tijdcapsule, combineert het imposante gebouw van Ripley's Believe it or Not Amsterdam de essentie van oude beschavingen en hedendaagse kunst in een poging deze schatten te bewaren voor toekomstige generaties. Mensen zeggen dat het een van de raarste plekjes in de stad is, maar ook een must-see in Amsterdam als je geïnteresseerd bent in bizarre feitjes.

Bizarre verhalen vind je in Ripley's Amsterdam
In Ripley's Amsterdam ontmoet je mensen die in het boek van Guinness World Records staan en ontdek je verhalen over zeldzame kunstwerken verzameld door de ontdekkings- en wereldreiziger, Robert Ripley. Maak een foto naast de langste man die ooit op deze aarde heeft rondgelopen of loop door de enige Space Tunnel die je in Nederland kunt vinden. Speel met optische illusies en interactieve mind-games of ga in een gigantische houten klomp zitten in Ripley's Amsterdam. Na jouw bezoek aan het museumgedeelte van Ripley's Amsterdam, kun je ontspannen in de 500 m2 grote lounge met een verkoelend drankje en genieten van een uniek panoramisch uitzicht op de Dam. Wist je dat de Dam een van de beroemdste pleinen in Europa is? De opmerkelijke gebouwen en diverse evenementen die daar jaarlijks plaatsvinden maken het een van de meest bekende en belangrijke locaties in de stad en de rest van Nederland.

Bestel je tickets voor Ripley's Believe it or Not Amsterdam
Bij Ripley’s Amsterdam hoef je niet in de rij te staan met het fast-track toegangsticket. Betreed de wereld van het Ongelooflijke en het Bizarre! Het is een van de gekste attracties in Amsterdam en je zult je bezoek niet snel vergeten. Dit ongewone Amsterdamse museum is een echte publiekslieveling bij zowel de Nederlanders als de toeristen. De beoordelingen spreken voor zich! Boek jouw tickets nu online bij Tours & Tickets en ervaar het zelf!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Dam 21
1012 JS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)20 369 71 20

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!