Oriëntatiebezoek

Reserveer hier je gratis verkennend bezoek!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Een schoolreisje bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt voorbij!

Oriëntatiebezoek

Reserveer hier je gratis verkennend bezoek!

Walibi Holland = HARDGAAN

Boek voordelig hét meest spectaculaire schoolreisje!

Oriëntatiebezoek

Reserveer hier je gratis verkennend bezoek!

Gratis oriëntatiebezoek

Dé manier om je van tevoren vrijblijvend te oriënteren!

Apeldoorn, 22 augustus 2023

Dé manier om je vrijblijvend te oriënteren!


Zoals ieder schooljaar zal je ook dit jaar weer een schoolreisbestemming gaan kiezen. Maar hoe weet je nu zeker dat die bestemming wel geschikt is voor jouw klas? Daar heeft het Nationaal Schoolreis Magazine sinds 1996 iets op gevonden! De 'gratis oriëntatiebezoek'. Met een oriëntatiebezoek kan je geheel vrijblijvend een indruk krijgen van een bepaalde schoolreisbestemming.

Met deze actie, die tot stand is gekomen in samenwerking met zo'n 250 schoolreisbestemmingen, bieden wij je de mogelijkheid om gratis een oriëntatiebezoek te brengen aan diverse bestemmingen. Op die manier kan je ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van jouw schoolreis, uitstap of schoolkamp. Je krijgt zo een idee van onder andere reistijd, accommodatie, tijdsduur die nodig is om de bezienswaardigheden of attracties te bezoeken, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om je keuze te bepalen en om voorbereidingen te treffen.

Vraag hier je gratis oriëntatiebezoek aan


Hoe werkt deze actie?
Vul hier de online servicebrief in. Hierop kan je aangeven welke bestemming(en) je wilt bezoeken. Van de betreffende organisatie ontvang je dan een uitnodiging en/of toegangsbewijs met de evt. voorwaarden (bezoekdata e.d.), waarmee je persoonlijk kunt gaan zien of de bestemming geschikt is voor een uitstap met jouw groep.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!