Schoolreis naar Beeld en Geluid

Hilversum, Noord-Holland Routebeschrijving


Beeld en Geluid- Beeldgeheimen
Beeld en Geluid- Autorijden
Beeld en Geluid- Wandeling
Beeld en Geluid- Interview

Verbreed je blik op Media bij Beeld en Geluid

 

Instagram, Snapchat, YouTube en televisie: media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat betekent media voor hun leven? Hoe wordt media gemaakt? Wat zijn de leuke kanten en wat zijn de do’s en dont’s als je zelf media maakt?

Beeld en Geluid heet jou en je leerlingen van harte welkom! Een kijkje achter de schermen van radio en televisie? Zelf aan de slag als mediamaker, of werken aan mediawijsheid in een workshop? Van primair tot hoger onderwijs, voor elk niveau hebben we een passend schoolprogramma.

Het museum
Met een bezoek aan de experience stappen je leerlingen zelf in de wereld van de media. Staan ze op een podium of doen de regie van een optreden. Ze kunnen zelfs de hoofdrol spelen in een spannende achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht.

Workshops
Beeld en Geluid biedt diverse workshops en masterclasses, afgestemd op het niveau van de groep, die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. Door zelf aan de slag te gaan krijgen ze inzicht in de werking en dynamiek van de media. Of dat nu door het volgen van de workshop ‘Beeldgeheimen’ is, of een gastles door de makers van het Jeugdjournaal. Je leerlingen gaan gegarandeerd mediawijzer de deur uit.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)35 677 54 44

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!