Schoolreis naar SchatEiland Zeumeren

Voorthuizen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 2 - SchatEiland Zeumeren
Slide 3 - SchatEiland Zeumeren
Slide 4 - SchatEiland Zeumeren
Slide 2 - SchatEiland Zeumeren
Slide 3 - SchatEiland Zeumeren
Slide 4 - SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren, ontdek het grootste overdekte avonturenparadijs!


SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen
Beleef een avontuurlijk dagje uit met school! Kom naar SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (5500m2), gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven met de Kapitein, elkaar uitdagen bij de waterballonnen, bootjes besturen en nog veel meer……

Het Eiland Gevoel
Het speelparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie vaart SchatEiland Zeumeren u en uw leerlingen terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant men zich voortdurend op een zonovergoten eiland.

Speels en educatief
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld in de Kapiteinshut. Daar leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar.
En weet je hoe een Kombuis er vroeger uit zag. Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?
Koppel uw schoolreisje aan een lesprogramma over bijvoorbeeld de Verenigde Oost-Indische Compagnie, zeevaart of voor de kinderen in de onderbouw over piraterij. In de Kapiteinshut kan een film bekeken worden over de VOC en het schip “de Batavia”.

Uit de Kombuis
Spelen maakt hongerig! De piraten maken graag een piratenpannenkoek, frietjes of een gezonde piratenlunch klaar voor uw leerlingen.

Praktisch
SchatEiland is voor schoolreisjes het hele jaar geopend. Voor scholen hebben wij all-in arrangementen. SchatEiland biedt leerlingen en begeleiders een bijzondere dag vermaak. Het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. is het altijd zomer!

Route
SchatEiland Zeumeren ligt op Leisurelands-recreatiegebied Zeumeren, aan de A1 in Voorthuizen, op slechts 15 minuten van Amersfoort. Vanaf de A1 (Amersfoort-Apeldoorn) neemt u afslag 16 Voorthuizen. Vanaf hier is het slechts enkele minuten; de route staat dan duidelijk aangegeven.

Contactgegevens
Adres
Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Gelderland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)342 74 07 40

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!