Schoolreis naar Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Avonturenpark Hellendoorn
Slide 2 - Avonturenpark Hellendoorn
Slide 3 - Avonturenpark Hellendoorn
Slide 4 - Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn, het avontuurlijkste schoolreisje!


Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland.  Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, het Slidepark met 11 waterglijbanen en nog veel meer!

In 2019 is het attractieaanbod verder uitgebreid met twee nieuwe attracties. Met de komst van deze attracties biedt het Avonturenpark nu 33 attracties voor jong en oud! 

In september bieden wij extra schoolreisdagen! Kijk in onze openingskalender wanneer je het Avonturenpark met jouw klas kunt komen bezoeken.

Avonturenpark Hellendoorn kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties, geen lange wachtrijen en een rookvrije omgeving. Je beleeft met jouw klas een veilig en onbezorgd dagje uit.

De schoolreis kan op zomerse dagen worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong en oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark voor de kleine waterratten een waterspeelplek. 

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren? Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen bijna 50% korting.

Kom maar langs.. als je durft!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Overijssel, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)548 65 91 23

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(18 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!