Schoolreis naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Legoland Scheveningen- Slide 1
Legoland Scheveningen- Slide 2
Legoland Scheveningen- Slide 3
Legoland Scheveningen- Slide 4
Legoland zeilschip
Legoland raceauto
Legoland city bouwen
Legoland Mini land

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, de ultieme indoor LEGO® speelplek!


LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is een leuke en leerzame binnenattractie. Leerlingen wanen zich hier in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek kunnen ze samen met hun klasgenootjes bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen zoals Duplo, LEGO Ninjago™ en LEGO Friends™. Daarnaast is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films, een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad en natuurlijk genoeg plaats om gewoon lekker met LEGO te spelen en bouwen. Ook vind je hier MINILAND, waar verschilelnde Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes.

Les met LEGO
Om je schooluitje een educatief tintje te geven geven wij les met LEGO. Onder leiding van onze bekwame hosts krijgen de leerlingen les met behulp van een LEGO Education toolkit. Daarin gaan ze bouwen en leren over natuurwetenschappen met als hoofdonderwerp beweging met krachten. Voor elke leeftijd hebben we een leuke uitdaging dus kunnen de leerlingen op eigen niveau meedoen!

Mocht je een bestemming zoeken voor jou volgende schooluitje, dan is LEGOLAND Discovery Centre zeker een aanrader! Interactiviteit, creativiteit en leerzame activiteiten komen hier allemaal samen, om leerlingen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar oud een waardevolle dag te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is goed te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen. Met een school-combiticket boek je beide attracties voor maar €10,50 per leerling.

Kijk voor actuele prijzen en openingstijden op de website. (Klik onderstaande of bovenstaande websitebutton).

Contactgegevens
Adres
Strandweg 13 K
2586 JK Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)70 701 41 99

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!