Schoolreis naar Phantasialand

Brühl, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Slide 1 - Phantasialand
Slide 2 - Phantasialand
Slide 3 - Phantasialand

Phantasialand: een buitengewoon phantastisch schoolreisje


Met 6 unieke themagebieden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven.

Ontdek het mysterieuze Klugheim waar je in Taron, de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, door het basaltgebergte raast. Hier vind je ook Raik, de langste familie-boomerang ter wereld. Ga op expeditie in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en jaag op muizen in Maus au Chocolat. Neem deel aan een geheim Afrikaans ritueel in de meermaals bekroonde hangende achtbaan Black Mamba.

De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in het themagebied Fantasy.

De leden van de ANWB hebben Phantasialand in 2018 verkozen tot één van de leukste uitjes
over de grens. Phantasialand ligt in Brühl bij Keulen. Het is dus dichterbij dan je denkt!

Een heerlijke lunch voor de hele klas
Zo’n dag vol avontuur, daar krijg je honger van! Phantasialand kan voor jullie een heerlijke lunch regelen. Voor middelbare scholen zijn Snack Packs bij de entreeprijs inbegrepen. Voor basisscholen en leraren/begeleiders zijn Snack Packs apart te koop. Elke leerling kan kiezen uit drie varianten: een Thüringer Bratwurst of kipnuggets, beiden met friet, of heerlijke noedels met groenten. Alledrie inclusief één alcoholvrij drankje van 0,3 l. Zodoende hoeven de ouders voor een keer geen boterhammetjes te smeren.

Phantasialand ligt net over de grens in Duitsland bij Keulen. Het is dus dichterbij dan je denkt!

Boek een onvergetelijke schoolreis vanaf € 15,- p.p.
Zin gekregen in zo’n coole uitstap met de klas? Boek dan snel een onvergetelijke schoolreis op onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button). Leraren, begeleiders en buschauffeurs krijgen gratis entree! De parkeerplaats voor de bus is eveneens gratis. Extra begeleidende auto’s betalen het reguliere tarief (€ 5,-).

Exclusief voor leraren: Gratis toegang & gratis kennismaken
Leraren en begeleiders krijgen gratis toegang tijdens de schoolreis! Over-weeg je een excursie naar Phantasialand, maar wil je het park eerst leren kennen? Of heb je al een schoolreis geboekt, maar wil je die tot in de puntjes voorbereiden? Dan kun je bovendien gratis met ons kennis komen maken tijdens onze speciale lerarendagen!

Alle voordelen op een rij
- Gratis entree voor leraren en begeleiders
- Gratis busparking en gratis entree voor de buschauffeur
- Gratis kennismaken met Phantasialand tijdens speciale lerarendagen
- Meer dan 40 attracties en shows
- Phantasialand is ook in de winter geopend, ontdek “Phantasialand Wintertraum”

*Aanbieding geldig voor een schoolreis in 2019 op doordeweekse schooldagen buiten de vakantieperiodes. De prijzen zijn alleen geldig bij een reservering van minimaal 5 dagen voor aankomst en bij minimaal 10 personen.

Ga naar onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button) voor boekingen, meer informatie en de algemene voorwaarden. 

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Berggeiststraße 31-41
D-50321 Brühl
Noordrijn-Westfalen, Duitsland Attractie
Telefoonnummer

+49 (0)22 32 36 600

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!