Schoolreis naar Speelpark Oud Valkeveen

Naarden, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 2 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 3 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 4 - Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen, gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen


Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke omgeving. Oud Valkeveen heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Het park is overzichtelijk ingedeeld en dat is wel zo veilig. Alle attracties liggen rond een centraal plein, zodat alles in de gaten gehouden kan worden. Zelfs bij minder mooi weer kun je toch spelen, want er is een indoor speelhal met Telekids bioscoop en verschillende attracties zijn overdekt.|

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een speciale schoolreis show met Stronkeltje & Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek. Er is grote kans dat je Stronkeltje, Fonkeltje en Robin tegenkomt. Zij vinden het erg leuk om met alle kinderen op de foto te gaan.

Contactgegevens
Adres
Oud Huizerweg 2
1411 GZ Naarden
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)35 694 42 23

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!