Schoolreis naar Madurodam

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 3 - Madurodam
Slide 1 - Madurodam
Slide 2 - Madurodam
Slide 4 - Madurodam
Madurodam waterwerken
Madurodam ijs eten
Madurodam waterpret
Madurodam gebouwen

Ontdek Madurodam en de nieuwste attracties met je klas


Samen ontdekken, beleven en spelen
Madurodam is één en al beleving. Beleef spannende avonturen in de attracties, speel en leer met de interactieve doe-dingen en waterspellen, en ga ravotten in de speeltuin. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag vol zien, doen, spelen en leren, samen met je klasgenootjes. Dat moet je meemaken.

Nieuwe attractie: Vlieg mee in The Flying Dutchman
Stap aan boord van het levensgrote vliegtuig in Madurodam en maak je stoelriemen vast. Zodra de motoren beginnen te draaien, weet je niet wat je meemaakt. Maak een duikvlucht onder bruggen door, vlieg vlak boven de grachten en rakelings langs grote schepen in de haven. Vlieg dwars door de wolken en duik voor de landing de wereld van de DJ’s in. Wow! Dit wordt de gaafste vlucht van je leven.

In attractie de Waterwolf zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen. Versla die woeste Waterwolf.

Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek het zelf. Onderweg moet je de wereldstad wel verdedigen tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af!

Beleef nog meer
In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Stroop je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)70 416 24 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!