Schoolreis naar Madurodam

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 3 - Madurodam
Slide 1 - Madurodam
Slide 2 - Madurodam
Slide 4 - Madurodam
Madurodam Waterwolf gezin
Madurodam DJ tafel
Madurodam Speeltuin Waddenzee
Madurodam stad

Er is zoveel te doen in Madurodam! Ontdek het leukste familiepark


Samen ontdekken, beleven en spelen
Er is zoveel te doen in Madurodam. Beleef spannende avonturen in de spectaculaire attracties, speel en leer met de interactieve doe-dingen en waterspellen, en ga ravotten in de speeltuin. Een dag vol zien, doen, spelen en leren, samen met je klasgenootjes. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Ontdek spectaculaire XL-attracties
Stap aan boord van The Flying Dutchman voor de gaafste vlucht van je leven. Zet met je klasgenoten het reusachtige gemaal in werking in de Waterwolf, en pomp de 800 miljard liter water van het Haarlemmermeer weg. Of verdedig Nieuw Amsterdam tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af! De in totaal zes XL-attracties in Madurodam zijn één en al beleving.

Beleef het mooiste én beste van Nederland
In het park spot je honderden Nederlandse kastelen, paleizen en andere gebouwen in het klein. Welke herken jij? Stap ook achter de draaitafels van dj Armin van Buuren en mix zélf de beats. Of steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstalen!

Uitrazen in de speeltuinen
Energie voor tien? Natuurlijk kun je in Madurodam ook buiten spelen en ravotten. Van schommelen en wipwappen tot sjezen van de glijbaan en zandkasten bouwen. In onze speeltuinen kan het allemaal. Klauter in een reusachtig speelschip of roetsj met de kabelbaan. Speelplezier gegarandeerd!

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)70 416 24 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!