Schoolreis naar Madurodam

www.madurodam.nl

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


www.madurodam.nl
Slide 3 - Madurodam
Slide 1 - Madurodam
Slide 2 - Madurodam
Slide 4 - Madurodam
Slide 3 - Madurodam
Slide 1 - Madurodam
Slide 2 - Madurodam
Slide 4 - Madurodam

Ontdek Madurodam met je school


Kom zelf brandjes blussen, vlieg over Nederlandse hoogtepunten bij de Panorama Vlucht en mix je eigen muziek bij de dj-tafel. Ontdek ook de Nederlandse roots van New York in onze nieuwste attractie Nieuw Amsterdam!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je spelenderwijs in Madurodam. Een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Wil je nog even uitrazen? Dat kan in de voetbalattractie Zo Groot is Oranje, of in de avontuurlijke speeltuin.

Versla de Waterwolf in Madurodam
Beleef hoe de Nederlanders van water land maakten!

Binnenkort beleef je in de nieuwe spectaculaire familieattractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer.

Maak je op voor spetterend spektakel! De nieuwe attractie is een verhaal over Hollandse daadkracht, over landwinning in de 19e eeuw, en hoe gemalen ons land tot op de dag van vandaag droog weten te houden.  

In het levensgrote Cruquius gemaal ga je terug in de tijd dat ons land nog een gatenkaas van binnenmeren en rivieren was. Lukt het jou ook om de Waterwolf te verslaan? Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer met ’s wereld grootste stoommachine droog te leggen. 

Nieuw Amsterdam
Sinds juni 2017 heeft Madurodam een nieuwe interactieve familieattractie, die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. In deze meeslepende attractie ga je terug in de tijd en beleef je héél even de spanning van de 17e eeuw. Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant ten overstaan van de Engelsen moest maken voor het behoud van de stad.

Het verhaal van George
Sinds 2016, het geboortejaar van naamgever George Maduro, is Madurodam nog een attractie rijker. Via een op een 5 meter hoog 180 graden-panoramascherm geprojecteerde film word je als bezoeker meegenomen in het levensverhaal van George. Het verhaal van George is een meeslepend verhaal over durf, dapperheid en doorzettingsvermogen. Een verhaal over lastige keuzes en heldendaden en de waarde van vrijheid. Een verhaal dat je als bezoeker niet mag missen!

Energiek schooluitje
Heb je nog energie over na al deze attracties? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje', beleeft hoe het Nederlands Elftal in de lente van 1988 internationaal kampioen werd. Ontdek of jij de volgende Wesley Sneijder bent: Er zijn veldjes waar je allerlei trucjes en behendigheidsspelletjes kunt uitvoeren. Als je dan nog energie hebt, kun je lekker verder uitrazen in de avontuurlijke speeltuin.

Vergeet niet een miniatuur van jezelf laten maken in de Fantasitron. Een blijvende herinnering aan een leerzaam en leuk schoolreisje!

Tot slot sluit je je schoolreisje af met een lekkere lunch of maaltijd. Informeer naar de mogelijkheden. Bel 070 416 24 00 of stuur een e-mail .

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)70 416 24 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!