Schoolreis naar Luchtvaartmuseum Aviodrome

Lelystad, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 2 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 3 - Luchtvaartmuseum Aviodrome
Slide 4- Luchtvaartmuseum Aviodrome
Aviodrome Radiostation
Aviodrome Rondleiding
Aviodrome kinderen
Aviodrome expositie

Luchtvaartmuseum Aviodrome, een leerzaam dagje in de wolken


Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur!
In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

Meer dan 100 vliegtuigen
In en rond de nieuwe expositie vind je meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder!
Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kun je van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar zie je vliegende legendes. Ben je echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

Nieuwe helikopter expositie
Bij luchtvaartmuseum vind je niet alleen meer dan 100 vliegtuigen, maar ook bijzondere helikopters en zelfs een gyrocopter. Ook halen we de held in jou naar boven, want in de nieuwe helikopter expositie kun jij zelf leren hoe je een helikopter bestuurt. Breng jij de reddingsmissie met de helikopter tot een succesvol einde

Piloten- en stewardessenopleiding
Klaar om met jouw leerlingen door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Leerlingen worden hierbij getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Sla met jouw klas je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Reserveer vóór 1 april 2022 voor een bezoek na 1 april 2022 en profiteer van de vroegboekkorting! Indien het park gesloten is i.v.m. de corona maatregelen zijn er passende omboekregelingen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Flevoland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)320 28 98 42

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!