Schoolreis naar Land van Fluwel

Sint Maartensvlotbrug, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 3 - Land van Fluwel
Slide 1 - Land van Fluwel
Slide 4- Land van Fluwel
Slide 2 - Land van Fluwel
Land van Fluwel waterpomp
Land van Fluwel klimmen
Land van Fluwel rennen
Land van Fluwel glijbaan

Land van Fluwel: Het spannendste schoolreis-avontuur in Noord-Holland


‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Land voor Fluwel is het paradijs aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee. In 2018 is het overzichtelijke park compleet vernieuwd en klaar voor jonge avonturiers. Kinderen van alle leeftijden ontdekken, spelen en verleggen hun grenzen op het BloteVoetenPad en in het Avonturenspeelparadijs! In het sprookjesachtige bos beleven ze met een speciale kinder-audiotour het avontuur van Nederlands bekendste bloem: de tulp!

Trek je stoute schoenen uit!
Voel de vrijheid van het lopen op blote voeten. Op het nieuwe BloteVoetenPad struinen kinderen 1 kilometer lang over het weidse park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot avontuur. Tijdens de route prikkel je alle zintuigen en kom je langs tientallen uitdagingen, laag bij de grond en op grote hoogte. Kinderen kiezen zelf de moeilijke of een makkelijkere route.

Spelen en zelf ontdekken: dat is leuk!
Overwin jezelf in het AvonturenSpeelParadijs. Keikop… het nieuwste klimland van Fluwel. Ben jij de eigenzinnige avonturier die de mega rotsen kan bedwingen? Wacht maar tot je bovenop de 3 meter hoge kei staat, want dan heb je er echt kijk op! Het compleet nieuwe speelgedeelte biedt volop uitdagend avontuur voor alle leeftijden. Uniek is de grote uitkijktoren met diverse glijbanen tot wel 11 meter hoog. Leuke groepsactiviteiten speel je in het Verstoppertjesbos en racen als Max Verstappen doen we op de skelterbaan. Bij alle activiteiten gaan plezier en veiligheid hand in hand.

Een mooi sprookje…
Beleef je in de ‘Dutch Tulip Experience’. Lopend door het sfeervolle bos beleven kinderen met onze mascotte Zwiebol en een audiotour het verhaal van de tulp. Loop van de Himalaya naar Turkije en laat je verrassen door het bijzondere verhaal van Wouter Winckel en zijn dochters in oud Amsterdam.

Het park is goed te combineren met een bezoek aan het strand. Natuurlijk is er een overdekte ruimte beschikbaar waar de spullen kunnen worden opgeborgen. Op het park zijn er volop mogelijkheden voor een gezellige picknick of voor een lunch (pannenkoek!) of andere versnaperingen door ons verzorgd.

Laat je verrassen en beleef het samen op Land van Fluwel voor 7,75 per kind (1 begeleider per 4 kinderen gratis).

Voor meer informatie en/of reserveren kijk op onze website.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartensvlotbrug
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)224 56 25 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!