Schoolreis naar Kids Wonderland

Molenschot, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 3 - Kids Wonderland
Slide 1 - Kids Wonderland
Slide 2 - Kids Wonderland
Slide 4 - Kids Wonderland
Kids Wonderland Buitenspeelschip
Kids Wonderland zaal
Kids Wonderland Buitenspeelplein
Kids Wonderland sprookje

Kids Wonderland, één groot speelavontuur!


Een schoolreis naar Kids Wonderland is een wonderbaarlijke speelervaring in een sprookjesachtig speelparadijs, met heel veel uitdaging waar kinderen nog lang over zullen napraten. In de 2500 m2 groot gethematiseerde binnenspeeltuin, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

In ‘De Wensboom’ jezelf naar 10 meter hoogte takelen, in ‘Het Vlinderslot’ (lunapark) alle obstakels overwinnen, een rondje maken in de ‘Monorail’, eindeloos klimmen en glijden en nog veel meer!

Maar er is natuurlijk ook voldoende te beleven in de buitenlucht, zo kun je kiezen uit meerdere dansjes en spellen op de interactieve ‘Sonos’ of klim je naar grote hoogte in de spinnenwebtoren.Het vlaggenschip de ‘Santa Maria’ is een uniek klim en klauter toestel waar je met een beetje fantasie je als een echte piraat waant, net als tijdens een potje adventure golf. Voor de juffen en de meesters is er een heerlijk terras waar je bij goed weer van het zonnetje kan genieten.

Sinds 2020 is Kids Wonderland onderdeel van Capfun en komen regelmatig onze vriendjes als Carabouille en Joe Cook de kinderen begroeten.

Contactgegevens
Adres
Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)161 41 22 53

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!