Schoolreis naar Mondo Verde

Landgraaf, Limburg Routebeschrijving


Mondo Verde - Slide 1
Mondo Verde - Slide 2
Mondo Verde - Slide 3
Mondo Verde - Slide 4
Mondo Verde Jachtluipaard
Mondo Verde Vijver
Mondo Verde Aquapark
Mondo Verde Draaiattractie

Mondo Verde, een compleet pakket aan speel- en leerplezier


Een schoolreisje hoort natuurlijk leuk, gezellig en onvergetelijk te zijn. Mondo Verde staat gekend als een familiepark, met plezierige attracties, bijzondere dieren en schitterende wereldtuinen. Het park heeft een grootte van 25 hectare, waar de kinderen volop genieten met plezier (en educatie).

Leuke attracties
De kinderen leven zich uit in de verschillende attracties. Durven ze in de Havana Spinning Coaster met draaiende karretjes? Of gaan ze in de Mondo Volare? Op de warme voorjaars- en zomerdagen gaat ook de Pirate Splash open! Een waterspektakel met maar liefst 6 glijbanen en verschillende watertoestellen. De kinderen trotseren de zee in The Pearl. Het zwierende piratenschip dat hoog de lucht in gaat. Vinden de kinderen alle schatten die Mondo Verde te bieden heeft? 

Bijzondere dieren
Mondo Verde heeft een uitgebreide dierencollectie, waardoor de kinderen genieten van het gevoel van een dierentuin. Ze staan voor het eerst oog in oog met een Zwarte Panter. Daarnaast zien ze ook een witte Bengaalse Tijger. Wow! In het Foliesbos zien de kinderen ook een roedel van de Hudson Bay Wolven. Wat horen ze daar? Het gebrul van een Afrikaanse Leeuw.

Schitterende wereldtuinen
De kinderen gaan op ontdekkingsreis en verkennen de wereld in één dag. Ze dompelen zich onder in de Chinese cultuur en ontdekken het Tropisch Klimaat. Hierdoor krijgt het schoolreisje ook een educatieve functie en worden verschillende onderwerpen behandeld zoals: flora, geschiedenis, aardrijkskunde en cultuur.

All You Can Eat
Mondo Verde hanteert het All You Can Eat-concept. Een tal van etens- en drinkwaren, waaronder pannenkoeken, broodjes, ranja, etc. zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
Limburg, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)45 535 01 61

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!