Schoolreis naar Attractiepark Duinen Zathe

Bezoek de website

Appelscha, Friesland Routebeschrijving


Bezoek de website
Attractiepark Duinen Zathe- Jongen in auto
Attractiepark Duinen Zathe- Achtbaan
Attractiepark Duinen Zathe- Vooraanzicht
Attractiepark Duinen Zathe- Draaiend schip
Attractiepark Duinen Zathe- Jongen in auto
Attractiepark Duinen Zathe- Achtbaan
Attractiepark Duinen Zathe- Vooraanzicht
Attractiepark Duinen Zathe- Draaiend schip

Attractiepark Duinen Zathe, Educatie & Actie!


Zoekende naar een uniek schoolreisje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen raken niet uitgespeeld in ons Attractiepark. Zo hebben we het Verkeerscircuit,  de London City Coaster, de sensationele ‘Hara Kiri’, het  Spookhuis een overdekte Apenkooi en nog véél meer.

Plezier gaat bij ons hand in hand met educatie. Het Verkeerspark is leerzaam, maar bovenal heel leuk.  Invoegen, parkeren, voorrang verlenen, tanken en een bezoek brengen aan de garage. Leerlingen doen het allemaal in Verkeerspark Duinen Zathe. Terwijl ze met hun trapauto rondrijden, krijgen ze instructies vanuit de verkeerstoren. Agent Bromsnor heeft dit jaar de verkeersregels flink aangescherpt! Zo kunnen ze het parcours goed en zonder bekeuring afleggen.

Van rijden tot roetsjen
De sensationele London City Coaster is supercool,  roetsj in een bootje van de reusachtige Waterglijbaan, spring zo hoog als je kunt op de trampolines en kijk vanuit de heli uit over het park. Het griezelige Spookhuis, de Flying Swing en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet missen. En wat dacht je van het grote piratenschip? Kom aan boord en voel je een echte piraat!

MMM, smikkelmenu!
Een schoolreisje is pas compleet met wat lekkers. Daarom hebben we bij Duinen Zathe smikkelmenu’s. Mmm! Je geniet ervan in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras met uitzicht over het park.  Meesters, juffen en alle begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino of thee nuttigen. Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen dik tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!

Reserveren?
Duinen Zathe ligt in het Friese Appelscha. Kom je met de auto of bus, dan kun je gratis parkeren. Reserveren? Ga dan naar onze website of bel ons via 0516-430395. Jij en je leerlingen zijn van harte welkom!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Noorder Es 1
8426 GW Appelscha
Friesland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0516) 43 03 95

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!