Schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden

www.plopsaschools.nl

Dalen, Drenthe Routebeschrijving


www.plopsaschools.nl
Slide 1 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 2 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 3 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 4 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 1 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 2 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 3 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 4 - Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, een schoolreis naar het mooiste indoorpretpark van Nederland!


Plopsa Indoor Coevorden
Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden!
Zijn uw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Kom dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden. Op ruim 10.000 m² leven uw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickie Coaster, de Vuurtoren, de Vliegende Fietsen, De Scheve Schuit van Piet Piraat, de K3 disco of Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen! Daarbovenop geeft Bumba ook nog iedere dag een leuke show in het theater!

Al spelend leren
Gratis K3-verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerzaam. De Plopsa-politieagent laat uw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen zij zich uitleven in het K3-verkeerspark en in ware K3-stijl de verkeersregels toepassen.
Gratis Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt de Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Uw leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

Vanaf € 10,99 + extra voordelen
Boek nu deze schoolreis voor een knalprijs! Voor slechts € 10,99 beleven uw leerlingen uren speelplezier. Bij reservatie kan ook aan een voordelig tarief gegeten en gedronken worden in het Plop Restaurant. Bezoek ook zeker de website www.plopsaschools.nl voor de actuele voordelen zoals bijvoorbeeld gratis educatieve pakketten, een 2+1 waardebon voor een Plopsa-park naar keuze voor iedere leerling, en nog veel meer.

Contactgegevens
Adres
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)524 52 33 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!