Schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden

Dalen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 2 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 3 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 4 - Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Hasselt WickieTrein v2
Plopsa Indoor Hasselt Klim glijbaan v2
Plopsa Hasselt fietsen v2
Plopsa Hasselt bootje v3

Plopsa Indoor Coevorden, de leukste stop met een dak erop!


Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Trotseer als een echte waaghals de Woeste Zee. Blijf je liever aan wal? Verken in De Wickiebaan de donkere grotten of maak een ritje op De Vliegende Fietsen met Mega Mindy! Als het mooi weer is, kan je volop plezier beleven in de ruime buitenzone met De Klimberg en De Dansende Fonteinen. In Heidi’s Dierenweide kun je de allerschattigste diertjes ontmoeten. Kom en ontdek nog tal van andere spannende attracties in Plopsa Indoor Coevorden!

Een schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek het gratis educatieve project, de K3-Verkeersklas: Fris de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Zet daarna de aangeleerde theorie om in de praktijk samen met K3.

Een schooluitstap naar Plopsa Indoor Coevorden is mogelijk vanaf €13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)524 52 33 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!