Schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden

Dalen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 2 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 3 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 4 - Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coevorden Achtbaan
Plopsa Coevorden Kikker
Plopsa Coevorden Hobbelpaarden
Plopsa Coevorden Draaimolen

Plopsa Indoor Coevorden, de leukste stop met een dak erop!


Je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar beleven gegarandeerd een onvergetelijke dag in Plopsa Indoor Coevorden! Beleef buitengewoon veel pret op de 25 betoverende indoor- en outdoorattracties. Trotseer als een echte waaghals de Woeste Zee. Of blijf je liever aan wal? Verken in de Wickiebaan de donkere grotten. Ga op de Vliegende Fietsen, de knotsgekke uitvinding van Opa Fonkel of test of je even heldhaftig bent als je Studio 100-helden op de Anubis! Als het mooi weer is, kun je volop plezier beleven in de ruime buitenzone met de Klimberg en de Dansende Fonteinen. In Heidi’s Dierenweide kun je de allerschattigste diertjes ontmoeten.

Een schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek het gratis educatieve project, de K3-Verkeersklas: Fris de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Zet daarna de aangeleerde theorie om in de praktijk samen met K3.

Een schooluitstap naar Plopsa Indoor Coevorden is mogelijk vanaf € 13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)524 52 33 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!