Schoolreis naar Mini Mundi

Middelburg, Zeeland Routebeschrijving


Mini Mundi- Slide 1
Mini Mundi- Slide 2
Mini Mundi- Slide 3
Mini Mundi- Slide 4
Mini Mundi Klimparadijs v2
Mini Mundi Skelterbanden
Mini Mundi Achtbaan
Mini Mundi Vooraanzicht

Mini Mundi, reusachtig veel plezier!


Het familiepretpark is opgedeeld in vier onderdelen, het paviljoen met indoor speeltuin, 0-3 land, Miniatuur Walcheren en het pretpark met verschillende attracties.

Reusachtig veel plezier
In het paviljoen staat een grote speelstructuur, klimvulkaan en een klim en klauterstrand. Ook kun je een ritje maken in de botsauto’s, even bijkomen in de bioscoop en voor de allerkleinsten is er een 0-3 land. Buiten vind je diverse attracties om je helemaal in uit te leven.

Miniatuur Walcheren
Er is een leuke speurtocht door Miniatuur Walcheren, waardoor de kinderen spelenderwijs het miniatuurpark ontdekken. Door het maken van de speurtocht kan het schoolreisje ook een educatief tintje krijgen.

Tijd voor fun
Met het mini treintje kun je het park verkennen. Terwijl je in de trein zit, zie je de draaimolen draaien en de schommelschuit heen en weer zwiepen. De waaghalzen worden uitgedaagd om een ritje in de achtbaan te maken. De skelterbanen bieden veel plezier voor jonge en oudere kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in de buitenspeeltuin en op het draadcircus.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Podium 35
4337 WV Middelburg
Zeeland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)118 47 10 10

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!