Schoolreis naar Plopsaland De Panne

Adinkerke, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsaland De Panne
Slide 2 - Plopsaland De Panne
Slide 3 - Plopsaland De Panne
Slide 4 - Plopsaland De Panne
Plopsa de Panne circus Bumba
Plopsa de Panne marja de bij
Plopsa de Panne viking
Plopsaland de Panne waterbootje

Plopsaland De Panne, Klaar voor een onvergetelijke schoolreis?


Plopsaland De Panne: Ontdek het gloednieuwe indoorthemagebied Circus Bumba!

De gekke clown Bumba en zijn vrienden zetten hun circustenten op in Plopsaland De Panne! Je ontdekt 5 nieuwe magische indoorattracties in Circus Bumba. Gil de longen uit je lijf tijdens de meest onvergetelijke rit van je leven op: The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van een spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Je geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of wat denk je van de onvergetelijke indoorattracties in Mayaland of in het gloednieuwe Circus Bumba? In Plopsaland De Panne kan het allemaal!

Een schoolreis naar Plopsaland De Panne is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek de gratis educatieve projecten:
- De Buurtpolitie Verkeersklas: Fris de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Zet daarna de aangeleerde theorie om in de praktijk.
- Energieklas by Eneco: Kom meer te weten over duurzame energie en hoe Plopsa hiermee omspringt.

Een schooluitstap naar Plopsa Indoor Hasselt is mogelijk vanaf €13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de promocode ‘8006’ voor de Belgische scholen of via de actiecode '8007'. voor de Nederlandse scholen. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.be.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
De Pannelaan 68
B-8660 Adinkerke
West-Vlaanderen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)58 42 02 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!