Schoolreis naar Plopsaland De Panne

Adinkerke, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsaland De Panne
Slide 2 - Plopsaland De Panne
Slide 3 - Plopsaland De Panne
Slide 4 - Plopsaland De Panne
Plopsa de panne BlauweAchtbaan
Plopsa de panne RidetoHappiness
Plopsa de panne Grotegolf
Plopsa de panne Bloemenmolen

Plopsaland De Panne, ontdek Europa’s beste nieuwe coaster


Het meest bezochte pretpark van België heeft er weer een pareltje bij: ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’, uniek in Europa! Ben jij een echte adrenalinezoeker? Waag je dan aan de onvergetelijkste rit van je leven in deze betoverende extreme spinning coaster waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat. Of wat dacht je van een boottocht op de avontuurlijke DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Vlieg in twee seconden van 0 naar 90 km/u tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride of raas tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride.

De allerkleinsten worden met open armen opgewacht door hun geliefde helden en leven zich uit op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Ga op een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop en beleef een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater. Het overdekte Mayaland, zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

Een schoolreis naar Plopsaland De Panne is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek de gratis educatieve projecten:

- De Buurtpolitie Verkeersklas: Fris de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Zet daarna de aangeleerde theorie om in de praktijk.

- Energieklas by Eneco: Kom meer te weten over duurzame energie en hoe Plopsa hiermee omspringt.

Een schooluitstap naar Plopsaland De Panne is mogelijk vanaf €20,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
De Pannelaan 68
B-8660 Adinkerke
West-Vlaanderen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)58 42 02 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!