Schoolreis naar Attractiepark DippieDoe

Best, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Attractiepark DippieDoe
Slide 2 - Attractiepark DippieDoe
Slide 3 - Attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe, daar willen alle kinderen naar toe!


Zowel grote kinderen (tot 12 jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Attractiepark DippieDoe is qua oppervlakte het grootste indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van ruim vijfentwintig attracties, waaronder een kinderkermis.

Indoor én outdoor!
Kinderen hebben de dag van hun leven in Attractiepark DippieDoe. Zowel binnen als buiten is van alles te doen. Twee achtbanen, een hoge klimvulkaan, een grote Airtrampoline en nog veel meer toffe attracties.

Waaghalzen stappen in de Tyfoon of de Slingersloep. Even een moment van rust? Bezoek de dinner points. De kleintjes spelen ongestoord in de Dreumesbaai, ballenbak met Softplay-hoek of in de speelhaven. Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.

Buiten spelen
Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! In deze grote speeltuin vind je onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en de Angry Birds Speeltuin. Zwieren, zwaaien, klimmen of springen... De dag is bijna te kort om alles te doen! Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)499 33 02 04

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(6 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!