Schoolreis Duinrell

Bezoek de website

Wassenaar, Zuid-Holland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Duinrell
Slide 2 - Duinrell
Slide 3 - Duinrell
Slide 4 - Duinrell
Slide 1 - Duinrell
Slide 2 - Duinrell
Slide 3 - Duinrell
Slide 4 - Duinrell

Duinrell, met de hele klas op avontuur!


Met een bezoek aan Duinrell beleeft de hele klas een onvergetelijke schoolreis. Duinrell is met meer dan 40 attracties en de centrale ligging in de randstad de ideale schoolreisbestemming. Het attractiepark is overzichtelijk en er is superveel te beleven voor kleuters, onder- en bovenbouw.

Schoolreis attractiepark
Met meer dan veertig attracties beleven alle kinderen de (school)dag van hun leven. Er zijn attracties voor de kleine kinderen, zoals Wonderland, Rick’s Avonturen Burcht en de grote speeltuin. De oudere kinderen vermaken zich in alle stoere attracties zoals de Splash, achtbaan Dragonfly en de duizelingwekkende Mad Mill.

Schoolreis attractiepark & Tikibad
Geef de schoolreis nét dat beetje extra en ga ook naar het Tikibad. Met het nieuwe kids waterpark Playa is het Tikibad leuk voor de hele school! De kleine kinderen vermaken zich uren met de nieuwe glijbanen van het overzichtelijke Playa, terwijl de grotere kinderen razendsnel naar beneden roetsjen van alle andere spannende glijbanen.

Schoolreis Tikibad
Het is ook mogelijk om alleen naar het Tikibad te gaan. Met meer dan 1,3 kilometer aan glijbaanplezier beleven alle leerlingen hier een spetterende dag. Zijn de kids kleiner dan 120 cm? Bezoek dan Playa, het nieuwe kids waterpark in het Tikibad.

Schoolreislunch
Rennen, springen, vliegen en… even bijkomen tijdens de gezamenlijke lunch. Verras de klas met onze schoolreislunch: friet met mayonaise, kipnuggets en een pakje Taksi. De schoolreislunch kun je per persoon apart bijboeken. Het is ook mogelijk om alleen een patatje of snack te reserveren.

Schoolkamp met het attractiepark en het Tikibad in de achtertuin
Op schoolkamp? Ga gezellig met de hele klas naar Duinrell! Onze groepsaccommodatie het Duinhostel is compleet gerenoveerd en beschikt over twee goed uitgeruste keukens. Deze accommodatie ligt in het bosgebied en bestaat uit vijf- en zespersoons kamers en twee gemeenschappelijke ruimtes. je kunt ook met de klas in eigen tenten op de Duinrell-camping verblijven. Voor meer info of een reserveringsaanvraag: duinrell.nl/schoolkamp.

Kijk voor openingstijden en tarieven op onze website via onderstaande buttons!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (070) 515 54 20

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!