Schoolreis naar KidZcity

Utrecht, Utrecht Routebeschrijving


Slide 3 - KidZcity
Slide 2 - KidZcity
Slide 4 - KidZcity
Slide 1 - KidZcity
KidZcity Jungle trein
KidZcity Draaimolen v2
KidZcity Glijbaan v2
KidZcity Botsautos

KidZcity, indoor Attractiepark


Weer of geen weer… Het schoolreisje kan altijd doorgaan in indoor attractiepark KidZcity. Met een mix van 13 attracties en speeltoestellen is er genoeg voor iedereen. Bij ons kun je een hele dag spelen, klimmen, klauteren en allerlei avonturen beleven. Eenmaal moegespeeld, staat er voor iedereen een patatje, snack en een drankje klaar, met als toetje nog een overheerlijk ijsje om het af te leren.

Of je nu alleen op schoolreisje gaat met groep 1 t/m 6 of de hele boven- en onderbouw; KidZcity is het allerleukste schoolreisje van Utrecht en omstreken. Al onze attracties zijn veilig en hygiënisch en beloven een hele dag plezier voor alle leeftijden. Met z’n allen tegelijk van de familieglijbaan bijvoorbeeld, of met de allerkleinsten in de ballonnenmolen, safaritrein of paardencarrousel. Wat grotere kids vermaken zich met lasergamen, een ritje in de botsauto’s of het veroveren van het grote klimkasteel. Zelfs de begeleiders voelen zich weer kind!

Bij KidZcity is het ook toegestaan om zelf beperkt eten en drinken mee te nemen (bijvoorbeeld een bolletje, pakje drinken of een zakje snoep). De kinderen krijgen bij vertrek ook nog een kleurplaat en een gratis entreekaartje (voor een volgend bezoek met papa en/of mama) mee naar huis.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
Utrecht, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)30 242 00 42

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!