Schoolreis naar Speelland Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Speelland Beekse Bergen
Slide 2 - Speelland Beekse Bergen
Slide 3 - Speelland Beekse Bergen
Slide 4 - Speelland Beekse Bergen
Speelland Beekse Bergen Elektrische autos
Speelland Beekse Bergen Waterband
Speelland Beekse Bergen autobaan
Speelland Beekse Bergen Beachtennis

Speelland Beekse Bergen, Spetteren en spelen met de hele klas!


Een dag vol spectaculair speelplezier en spetterende waterpret, daarvoor is Speelland de allerleukste plek! In Speelland is er genoeg te ondernemen voor kleine en grote kinderen, maar ook de juffen en meesters zullen zich volop vermaken!

Spectaculair speelplezier en waterpret in Speelland
Voor de kust van Speelland ligt het Avontureneiland. Op dit onbewoonde eiland kun je zó veel ontdekken! Van heerlijk picknicken met de leerlingen, tot voetballen of lekker spelen op het strand. Op het parcours van de Big Wheels in Speelland halen de leerlingen hun enige echte Speelland rijbewijs. Snelheidsduivels kunnen vaart maken in de Waverider en de echte waaghalzen kunnen hun hart ophalen in de Aquashuttle, een spannende glijbaan waarbij je wordt gelanceerd op het water. Maar ook op het grote zandstrand ben je uren zoet. Je kunt samen zandkastelen bouwen en spelen in een van de vele speeltoestellen. Laat je verrassen door alle attracties die Speelland Beekse Bergen te bieden heeft!

Speelland is onderdeel van Beekse Bergen en ligt op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen. Hier beleef je een leerzaam, leuk en avontuurlijk schoolreisje en sta je oog in oog met wilde dieren. Kijk op de website voor de meest actuele openingstijden. (klik onderstaande website button)

Reserveer vóór 1 april 2024 op onze website (klik onderstaande website button) voor een bezoek na 1 april 2024 en profiteer van de vroegboekkorting!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)88 - 900 03 60

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!