Schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt

Hasselt, Limburg (BE) Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 2 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 3 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 4 - Plopsa Indoor Hasselt

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt!


Zijn je leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Maya de Bij, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt! Op ruim 10.000 m² leven jouw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickie Coaster, de Vuurtoren, De Woeste Zee of het K3-Verkeerspark … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen! Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 20min rijden van Maastricht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

Al spelend leren
GRATIS Verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Hasselt is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het verkeerspark en de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk.

GRATIS Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

Opendagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei- en oktobervakantie 2019-2020 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Vervolgens kunnen leerkrachten ook een Plopsa-FunCard aankopen met 50% korting (€42,50 i.p.v. €84,99)!

Contactgegevens
Adres
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt
Limburg (BE), België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)11 29 30 40

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!