Schoolreis naar Pretpark De Valkenier

Valkenburg, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - Pretpark De Valkenier
Slide 2 - Pretpark De Valkenier
Slide 3 - Pretpark De Valkenier
Slide 4 - Pretpark De Valkenier

Pretpark De Valkenier, een super gezellig familiepark voor jong en oud!


Nieuw in 2019
Een Verrassingsattractie! Ben je ook nieuwsgierig? Kom ons dan snel bezoeken!.

Ook in 2019!
Het hele jaar door plezier beleven voor uw leerlingen? Ieder kind ontvangt een vrijkaart 2019 t.w.v. € 15,50! (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet geldig in groepsverband. Alleen geldig voor schoolreisjes. Vrijkaart alleen bestemd voor kinderen en geldig in 2019)

Binnen en buiten spelen
Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij Pretpark de Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kunnen uw leerlingen naar hartenlust fietsen, klimmen en klauteren waar ze maar willen. Ontdek de hindernissen in ons blotenvoetenpad en laat je voetjes lekker tintelen of schommel en klim er lekker erop los in Piratenland! Worden zij van al dat vliegen, rennen, klimmen en klauteren een beetje moe? Dan kunnen ze rustig meedraaien met onze Carrousel, een indrukwekkende Safari Tour of een educatieve wandeling in Dino World. Het park is rondom een mooie vijver, een gezellige boottocht met onze “The Brown Hawk” is een must!

Rondrit Valkenburg
Ook dit jaar krijgen de scholen bij hun reservering een gratis rondrit met het Valkenier treintje door het  historische stadshart van Valkenburg. De trein vertrekt meerdere keren op een dag!

Geen omkijken
Vanaf ons centraal gelegen terras genieten de leraren ook van een ontspannende dag. Terwijl uw leerlingen ravotten, kunt u genieten van een gratis kop koffie of thee.

Geen zin in een boterham
U kunt uw dagtrip uitbreiden met een kindermenu voor de kinderen. De prijs is € 12,50 p.p. inclusief entrée en kindermenu. Het kindermenu bestaat uit; Frietjes, Frikandel/Kroket/Kipnuggets, Mayo/Appelmoes, drinken.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Koningswinkelstraat 53
6301 WH Valkenburg
Limburg, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)43 601 22 89

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!