Schoolreis naar PLAY IN

Utrecht, Utrecht Routebeschrijving


Slide 1 - Play-In
Slide 2 - Play-In
Slide 3 - Play-In
Slide 4 - Play-In
Play In kinderen
Play In trampoline
Play In klimwand
Play In strijd

Indoor Attractiepark PLAY IN


Zoek je een actief schoolreisje, vanuit heel Nederland makkelijk bereikbaar én wil je de zekerheid dat het schoolreisje altijd kan doorgaan: Dat bieden wij je!

PLAY IN is een heel ruim, overzichtelijk opgezet indoor pretpark van 6000m2 met 3 onderdelen. Niet voor niets, door de ANWB, voor de 2e keer genomineerd voor het “Leukste uitje van de province Utrecht”. Kinderen t/m 12 jaar kunnen uren spelen in de mooie, luxe indoorspeeltuin KIDS-IN met glijbanen, een vulkaan om te beklimmen, mini-trampolines en heel veel andere klauter- en speelmogelijkheden. Combineer het met het uitdagende trampolinepark JUMP-IN,  met geschakelde trampolines, dodgeball, high-performance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane. Of daag jezelf uit in onze funklimhal CLIMB-IN met hoogtes tot 10 m. Het is een superveilig klimconcept voor iedereen vanaf 4 jaar. Het is fun, innovatief, en bovenal veilig! Klimervaring heb je niet nodig. Je ‘clipt’ jezelf simpelweg vast bij de uitdaging die je aan wilt gaan en kunt vervolgens veilig naar boven klimmen. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt.

Vanaf eind 2021 uitbreiding met VR gaming en een escaperoom, met interactieve kinderspellen.

Begeleiders bieden wij een relaxte omgeving om te zitten en een uitgebreid aanbod aan lekkere broodjes, salades, heerlijke koffie (niet inbegrepen) en natuurlijk gratis wifi.

Tarieven vanaf €7,95 voor een hele dag spelen.

Kijk op onze site voor alle mogelijkheden.

Eigen eten is niet toegestaan.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Utrecht, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)30 209 99 20

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!