Schoolreis naar Noordzee Surfschool

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Noordzee Surfschool
Slide 2 - Noordzee Surfschool
Slide 3 - Noordzee Surfschool
Slide 4 - Noordzee Surfschool

Noordzee Surfschool, surfles voor iedereen


Noordzee Surfschool is sinds 2010 gevestigd bij Strandpaviljoen Zuid op het Zuiderstrand van Scheveningen. We bieden surfles voor iedereen, zo ook voor groepen scholieren. De surfschool is gelegen op een rustig stuk strand en leent zich perfect voor een stranddag met golfsurfen. 

We bieden sportdagen op maat, schoolreisjes en golfsurfen in het lespakket.  Zo hebben we een leuk lesprogramma opgesteld zodat het voor alle leeftijden toegankelijk en uitdagend is. Veiligheid staat centraal gedurende de lessen. Dus er zal nadruk worden gelegd op "strandveiligheid" tijdens het theorie gedeelte. In het praktijk deel van de les gaan we onder begeleiding van instructeurs met wetsuits en surfboards het water in om daadwerkelijk te surfen!

Om een stranddag compleet te maken bieden we naast het surfen: skateboarden in de duinen, beachgames zoals beachvolleybal, frisbee rugbee, skimboarden, bodyboarden, beachcleanups of een natuur speurtocht door de duinen. 

Tevens bieden we lessen voor speciaal onderwijs en groepen met specifieke behoeften. Mocht u groepsvervoer willen van uw locatie naar de surfschool is dit geen probleem. Door de laagdrempelige communicatie met ons stellen we eenvoudig een sportdag samen naar uw wensen.

- Noordzee Surfschool werkt uitsluitend met ervaren en gediplomeerde instructeurs die allen tevens in het bezit zijn van lifeguard diploma's. 
- Door de rustige ligging van de surfschool op het Zuiderstrand (stille strand) hebben de surflessen een natuurlijk en persoonlijk karakter. 
- We werken met nieuwe lesmaterialen en lesprogramma's om de kwaliteit te waarborgen.
- Wij bieden ook lessen voor speciaal onderwijs en groepen met specifieke behoeften.
- Laagdrempelige communicatie met de surfschool om eenvoudig een sportdag samen te stellen naar uw wensen.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Contactgegevens
Adres
Zuiderstrand slag 11
2583 Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)6 41 19 91 32

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!