Schoolreis naar Buffel Outdoor

Comblain-la-Tour, Luik Routebeschrijving

Hotton, Luxemburg (BE) Routebeschrijving


Buffel Outdoor - schoolreis groepsfoto
Buffel Outdoor - kampvuur tijdens schoolkamp
Buffel Outdoor - scholieren abseilen
Buffel Outdoor - raften teambuilding

Buffel Outdoor, ervaar kwaliteit en compleetheid!


Samen met de klas of studiegenoten staan uitdagende en spannende outdooractiviteiten op het programma. Onder begeleiding van een ervaren instructeur en een docent vanuit de opleiding wordt, in groepen van maximaal 15 personen, een buitensportbeleving ervaren.

Met een overnachting op een camping, in een groepsaccommodatie, herberg of op bivak wordt een outdoorkamp luxer of juist back-to-basic. Gezamenlijk maaltijden bereiden, 's avonds rond het kampvuur, touringcarvervoer en uitgerust met professionele materialen wordt de werkweek een goed georganiseerde survival.

Naast de standaard onderwijsarrangementen bestaat ook de mogelijkheid om zelf een adventureprogramma samen te stellen. Buffelen kan één of meerdere dagen op diverse plaatsen in Overijssel en het Sauerland, en in de omgeving van Comblain-au-Pont in de Belgische Ardennen.

Ook in Guillestre (Hautes Alpes) bieden wij volledig verzorgde outdoordagen aan met o.a. klettersteigen, canyoning, raften, bergwandelen met bivak en kayakken. En met een extra Adventure insteek voor studenten van toeristische, recreatieve en sportopleidingen kan een werkweek in Frankrijk naast een (ont)spannend, ook een leerzaam karakter krijgen.

Wij wensen jullie veel plezier met buffelen!

Contactgegevens
Adres
Rue de Fairon 14
B-4180 Comblain-la-Tour
Luik, België Actief
Rue du Monument 49
B-6990 Hotton
Luxemburg (BE), België Actief
Telefoonnummer

+31 (0)88 688 36 67

+31 (0)88 688 36 67

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!