Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving

Ruurlo, Gelderland Routebeschrijving

Lage Vuursche, Utrecht Routebeschrijving

Bergen op Zoom, Noord-Brabant Routebeschrijving

Dordrecht, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Klimbos Nederland
Slide 2 - Klimbos Nederland
Slide 3 - Klimbos Nederland
Slide 4 - Klimbos Nederland
Klimbos Nederland klimtouw
Klimbos Nederland touwen
Klimbos Nederland loopbrug
Klimbos Nederland parcour v2

Klimbos Nederland: het avontuurlijkste schoolreisje in het bos


De spanning stijgt. Leerlingen slikken nog een paar keer. Ze staan op het punt hun grenzen te verleggen en zichzelf een weg te banen door de mooiste en spannendste Klimbossen van Nederland. Via uitdagende bruggen, netten en te gekke tokkelbanen, beleven leerlingen niet alleen heel veel lol, maar leren ze ook samenwerken en actief bezig te zijn in een prachtige omgeving.

Klaar voor avontuur?
Kom klimmen in één van de 5 locaties van Klimbos Nederland: Klimbos Veluwe (Apeldoorn), Klimbos Achterhoek (Ruurlo), Klimbos Brabantse Wal (Bergen op Zoom), Klimbos Dordrecht (Zuid-Holland) en Klimbos Gooi-Eemland (Lage Vuursche). Kies voor een schoolreis op maat. Naast 2 uur klimmen kun je eenvoudig het uitje uitbreiden met lunchpakketjes, vervoer en extra activiteiten.

100% veiligheid
Veiligheid heeft bij Klimbos Nederland de allerhoogste prioriteit. In een uitgebreide, verplichte instructie leren de leerlingen alles over klimmen. Met ons continu zekering systeem kun je daarna zelfstandig aan de slag. Iedere leerling kan op zijn of haar eigen niveau klimmen. Goed getrainde instructeurs houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden hulp waar nodig. Van de schoolbegeleider vragen wij aanwezig te zijn bij de instructie en te assisteren bij de begeleiding vanaf de grond. Overigens mogen begeleiders gratis mee klimmen!

Klimmen en meer
Lekker klimmen is écht top, maar je kunt het klimuitje ook uitbreiden met andere buitensportactiviteiten. Ga de competitie met elkaar aan door te gaan boogschieten, daag elkaar uit tijdens voor Archery Tag, een boogschietspel met speciale veiligheidspijlen! Het aanbod van de activiteiten hangt af van de klimlocatie. Ook is er de optie om met je klas mee te doen aan het supernieuwe outdoor spel: Moon Trees. Dit spel duurt 1 uurtje waarbij samenwerken een must is. Alleen te spelen in Klimbos Veluwe. Een aanrader!

Tarieven
Vanaf € 12,60 p.p.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Gelderland, Nederland Actief
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
Gelderland, Nederland Actief
Hoge Vuurseweg 9
3749 AB Lage Vuursche
Utrecht, Nederland Actief
Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Noord-Brabant, Nederland Actief
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)88 554 66 36

+31 (0)88 554 66 36

+31 (0)88 554 66 36

+31 (0)88 554 66 36

+31 (0)88 554 66 36

E-mail

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!