Schoolreis naar Klimrijk Brabant

Veldhoven, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 2 - Klimrijk Brabant
Slide 1 - Klimrijk Brabant
Slide 3 - Klimrijk Brabant
Slide 4 - Klimrijk Brabant
Klimrijk meisjes op touwbrug v2
Klimrijk Tokkelen
Klimrijk Meisje Touwbruggen
Klimrijk Lasergamen v2

Klimrijk Brabant in Veldhoven, met de hele klas de boom in


Ga op avontuur
Beleef een actief en avontuurlijk schoolreisje bij Klimrijk. Tussen de Brabantse bomen is een avontuurlijk parcours met wel vijftig hindernissen uitgezet. De leerlingen gaan de uitdaging aan met verschillende moeilijkheidsgraden van beginners tot gevorderden. Onderweg komen ze allerlei hindernissen tegen, waaronder de eendenbrug, klimnetten, een vliegende trapeze en de lussenbrug. Waag je dus op wiebelige loopbruggen en klim en zwier van boom naar boom.

Klimmen is al mogelijk vanaf 4 jaar. Voor de leerlingen onder de 1,30 meter is er een speciaal kinderparcours, het Pico-Parcours. Onder intensieve begeleiding klimmen zij op 1,5 meter hoogte door de bomen. Tijdens het klimmen bij Klimrijk ben je altijd gezekerd en word je begeleid door gekwalificeerde instructeurs.

Ontdek alle andere activiteiten
Kom met de klas klimmen of ontdek een van de andere activiteiten. Ga op avontuur door de bossen met de GPS-wandeltocht, daag elkaar uit tijdens het in- of outdoor lasergamen of ontdek springend het Netten Adventure. Een combinatie van verschillende activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

Prijzen en mogelijkheden
Bij Klimrijk Brabant kies je zelf wat er tijdens je schoolreisje gebeurt. Kies uit diverse avontuurlijke activiteiten of stel je eigen programma samen en sluit de dag af met een heerlijk feestmaal. Klik voor alle schoolreisarrangementen & -tarieven op de tarieven-button.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Noord-Brabant, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)88 - 900 03 60

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!