Schoolreis naar Outdoorpark Alkmaar

Alkmaar, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 2 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 3 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 4 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 1 - Outdoorpark Alkmaar
Outdoorpark Alkmaar zwembad
Slide 3 - Outdoorpark Alkmaar
Outdoorpark Alkmaar waterpret

Outdoorpark Alkmaar, een unieke belevenis


In outdoorpark Alkmaar vind je het meest uitdagende obstakel park van Noord-Holland. In het park beleven schoolklassen een uniek avontuur tijdens een sportdag of klassenuitje.

Samenwerken
Bij de Obstacle Run help je elkaar om de obstakels te overwinnen. Het parcours hélemaal trotseren lukt alleen door samen te werken. Klim, klauter en help je klasgenoot zodat je de finishlijn haalt. Het mooie is; je kiest je eigen niveau bij het bedwingen van de obstakels. En heb je geen zin om vies of nat te worden, dan volg je gewoon de droge route.

Arrangementen
Kies het arrangement dat het beste past. Standaard bieden wij het Obstacle Run arrangement aan, waarbij de leerlingen de obstakels in het park zult bedwingen. U kunt dit arrangement ook combineren met een programma met uitdagende teambuilding spellen. Spellen die aan bod kunnen komen zijn: het betoverende doolhof, het spinnenweb, touwtrekken en het mijnenveld. Stap niet in de mijnen, los de puzzels op en werk samen om uitschakeling te voorkomen. Voor het Voortgezet onderwijs kunt u kiezen voor een combinatie van de Obstacle Run met het Shooting arrangement, waar boogschieten en Archery Tag (het best te omschrijven als ‘een combinatie tussen paintball en trefbal, maar dan met pijl en boog’) op het programma staan. In overleg is het uiteraard mogelijk een programma op maat samen te stellen.

Beleef een onvergetelijk avontuur, plezier en teambuilding staan centraal tijdens uw uitje bij Outdoorpark Alkmaar.

- Wil jij heerlijk genieten van een dag waterpret, glijden van de vetste interactieve glijbaan of zwemmen door de grote golven in het golfslagbad? Kom dan naar Zwembad Hoornse Vaart wat pal naast Outdoorpark Alkmaar ligt. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl.

Contactgegevens
Adres
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Noord-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)72 548 93 12

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!